aynı şekilde sos2 de etkilemez değil mi? ayrıca sallamak mantıklı mı?etkilenmez
etkilenmez çözebilirim dersen sos 2 çöz ama çözemem diyorsan salla hiç yoktan iyidir eğer matematiğin iyiyse ama fenden 1 tane soru işaretle bırak eksi nete düşmeden matematikten netlerinle yerleşirsin en kötüaynı şekilde sos2 de etkilemez değil mi? ayrıca sallamak mantıklı mı?
ama sosyal bilimler okuduğum için 11 12 fen yok bende bilgi 0 yani yine de yapılabilir sorular var mı kibiyo sallama mantıkla yapılcak 3-4 soru cıkıyo
ya sözelde düzgün bölüm yok ki zaten boşa zaman harcamış oluyorum gibi geliyoretkilenmez çözebilirim dersen sos 2 çöz ama çözemem diyorsan salla hiç yoktan iyidir eğer matematiğin iyiyse ama fenden 1 tane soru işaretle bırak eksi nete düşmeden matematikten netlerinle yerleşirsin en kötü
ekosistem 2 tane cikiyo mantıkla yaparsin 1-2 tanede sansına çıkarsa yorum sorusuama sosyal bilimler okuduğum için 11 12 fen yok bende bilgi 0 yani yine de yapılabilir sorular var mı ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ya sözelde düzgün bölüm yok ki zaten boşa zaman harcamış oluyorum gibi geliyor
O zaman sallamana da gerek yok uğraşma hem milletin sıralamasına müdahale etmemiş olursunya sözelde düzgün bölüm yok ki zaten boşa zaman harcamış oluyorum gibi geliyor
hocam bende sayısalım gitsem türkçeyi , sosyali sallasam sayısal puanıma bir şey olmaz değil mi?etkilenmez