Arama sonuçları: *

1. AsusRogStrıx

ASUS VG249Q3A kenarlarda siyah çizgi

Yok hocam ne kusuru. Teşekkürler yinede.
  2. AsusRogStrıx

Yok hocam direkt ekranda var. Baya da kalın yani görmezden gelinecek kadar değil. Fps oyunları oynarken çok rahatsız ediyor.
  3. AsusRogStrıx

2-3 gün öncesine kadar yoktu. Sabah açtığımda vardı ve oyunlarda inanılmaz rahatsız ediyor. Nasıl oluyor anlamadım.
  4. AsusRogStrıx

Beyaz yerin yanı siyah çizgi işte. Sağda solda ve üstte var. Sağ taraftaki çizginin içine mouse imleci giriyor ve kayboluyor. Diğer kısımlarda yok.
  5. AsusRogStrıx

Monitörün sağında solunda ve üstünde siyah çizgi var. Çözünürlük 1920x1080. Ayarları kurcaladım ama düzeltmek için bir şey bulamadım. Nasıl düzelir bilen var mı ?
  6. AsusRogStrıx

Yardım Amazon prime üyeliğimi iptal etmeme rağmen para çekti

Muhtemelen saatten dolayı bakmazlar bugün. Yarın öğlen tekrar denerim.
  7. AsusRogStrıx

Online görüşme yok ki. Habire yardım sayfasına atıyor orda da bişey yok.
  8. AsusRogStrıx

1 ay önce bugün 30 gün ücretsiz üyelik alıp yaklaşık 5-6 gün sonra iptal etmiştim. Şuan hesabıma girdiğimde üyeliğin 7 ekimde iptal edilecek diyor ama az önce hesabımdan 39 tl çekti. İade vs. nasıl alırım veya alabilir miyim ? 1696712031 Şimdi hesaba bir daha baktım. Üyeliğim iptal edilmiş ama...
  9. AsusRogStrıx

Windows kurarken hata alıyorum

sanıyorum hocam daha önce format attım usb ile 1693311217 bilgili biri yok mu ?
  10. AsusRogStrıx

Windows kurarken hata alıyorum

Arkadaşlar görselleri ekledim 1 sata 1 m2 var ikisinide biçimlendirdim ama kurarken böyle geliyor m2 kuruyorum windowsu nasıl yapılır.
  11. AsusRogStrıx

YHT bileti alma hakkında

Aralarındaki fark nedir ?
  12. AsusRogStrıx

YHT bileti alma hakkında

Arkadaşlar bu iki site arasındaki fark nedir. Birisi sahte mi ? Hangisinden alınmalı ? https://ebilet.tcddtasimacilik.gov.tr/view/eybis/tnmGenel/tcddWebContent.jsf https://bilet.tcdd.gov.tr/
  13. AsusRogStrıx

144 hz monitör önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-va24ehf-23-8-1ms-100hz-full-hd-ips-freesync-eyecare-cercevesiz-monitor.html buna ne dersin ?
  14. AsusRogStrıx

oddysey g3 mü storydeki mi

Bahsettiğiniz monitör 4200 lira. Bütçesi bu fiyatta sınırlı olanlar için önerirseniz daha iyi olur.
  15. AsusRogStrıx

144 hz monitör önerisi

İntel i3-10105F 16 GB RAM RX 5600 XT ASUS PRİME H510M-K
  16. AsusRogStrıx

144 hz monitör önerisi

ghosting şikayeti çok var ama sende var mı ? nasıl ?
  17. AsusRogStrıx

144 hz monitör önerisi

Hocam 2k para biriktirmek kolay değil maalesef. Ben para biriktirirken çoğu güzel monitör 3500 liraydı :D Hepsi 4100 oldu.
  18. AsusRogStrıx

144 hz monitör önerisi

Ghosting inanılmaz çok değilse beni rahatsız etmez. Şuan kullandığım monitörden alışkınım zaten :D
  19. AsusRogStrıx

144 hz monitör önerisi

100 hz ve 144 hz arasındaki fark çok mudur peki. Yani gözle görülür şekilde. Çoğunlukla valo oynayacağım.
  20. AsusRogStrıx

144 hz monitör önerisi

sizce hangisi alınmalı ?
Geri