AsusRogStrıx
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
Monitörün sağında solunda ve üstünde siyah çizgi var. Çözünürlük 1920x1080. Ayarları kurcaladım ama düzeltmek için bir şey bulamadım. Nasıl düzelir bilen var mı ?
Beyaz yerin yanı siyah çizgi işte. Sağda solda ve üstte var. Sağ taraftaki çizginin içine mouse imleci giriyor ve kayboluyor. Diğer kısımlarda yok.Fotoğraf at. Kenarlarda ince siyah çizgiler normaldir her monitörde olur ışık sızmasını azaltmak için.
Bu normal zaten ?Beyaz yerin yanı siyah çizgi işte. Sağda solda ve üstte var. Sağ taraftaki çizginin içine mouse imleci giriyor ve kayboluyor. Diğer kısımlarda yok.
2-3 gün öncesine kadar yoktu. Sabah açtığımda vardı ve oyunlarda inanılmaz rahatsız ediyor. Nasıl oluyor anlamadım.Bu normal zaten ?
O zaman bilemeyeceğim, ben normal kenarlarından bahsediyorsunuz sandım monitörün. Kapağının içinde kalan siyah kısmından ?2-3 gün öncesine kadar yoktu. Sabah açtığımda vardı ve oyunlarda inanılmaz rahatsız ediyor. Nasıl oluyor anlamadım.
Yok hocam direkt ekranda var. Baya da kalın yani görmezden gelinecek kadar değil. Fps oyunları oynarken çok rahatsız ediyor.O zaman bilemeyeceğim, ben normal kenarlarından bahsediyorsunuz sandım monitörün. Kapağının içinde kalan siyah kısmından ?
Yani dediğim gibi bilemiyorum, VG249Q'da da kapaktan sonra zaten siyah bir alan var monitör başlamadan önce, tamamen ekran değiş yani çerçeveye kadar. Ama onunda içinde extra bir siyahlık varsa bilgim yok kusura bakmayınYok hocam direkt ekranda var. Baya da kalın yani görmezden gelinecek kadar değil. Fps oyunları oynarken çok rahatsız ediyor.
Yok hocam ne kusuru. Teşekkürler yinede.Yani dediğim gibi bilemiyorum, VG249Q'da da kapaktan sonra zaten siyah bir alan var monitör başlamadan önce, tamamen ekran değiş yani çerçeveye kadar. Ama onunda içinde extra bir siyahlık varsa bilgim yok kusura bakmayın