Arama sonuçları: *

1. R

3050ti vs 3060 laptop

abra a5 v18.2 fan sesi illaki olacak küçücük alanı soğutmaya çalışıyor kronik sorunu mavi ekran sanırım genel monster cihazlarda varmış
  2. R

3050ti vs 3060 laptop

ısınma sorunu benim cihazımda yok fakat mavi ekran sorunu var bir türlü çözemedim
  3. R

Monster Notebook mavi erkan sorunu

hatalar başlayınca götürdüm servise hatayı çözüp bakıp yapın diye bakımını yapmışlar hatayı windows kaynaklı diye geri verdiler 2 defa yani termal macunları yenileneli 1 ay olmadı 1674156435 %100 çalıştırsam bile 80 dereceyi zor görüyor
  4. R

laptop yeni 1 yıl olmamıştır ve servise götürüp zaten temizliğini ve termal macun yenilenmesini yaptırdım
  5. R

hayır gpu
  6. R

Arkadaşlar merhaba monster marka bir laptopum var laptop oyun oynarken bazen mavi ekran veriyor eskiden the forest,god of war gibi oyunlarda çok veriyordu servise götürdüm windows kaynaklı dediler geri verdiler formattan sonra bir süre düzeldi 2-3 gün sonra hata tekrar başladı occt adlı program...
  7. R

Monster notebook sorunu

Arkadaşlar merhaba monster marka bir laptopum var laptop oyun oynarken bazen mavi ekran veriyor eskiden the forest,god of war gibi oyunlarda çok veriyordu servise götürdüm windows kaynaklı dediler geri verdiler formattan sonra bir süre düzeldi 2-3 gün sonra hata tekrar başladı occt adlı program...
  8. R

Laptop mavi ekran sorunu

servis yolu gözüktü sanırım bana
  9. R

Laptop mavi ekran sorunu

Arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 1 yıl önce filan monster notebook aldım 2 aydır mavi ekran vermeye başladı oyunlarda geçen ay servise götürdüm 2 oyun oynuyordum minecraft da vermiyordu valorant oynarken veriyordu windows kaynaklı sorun dediler format atıp geri verdiler fakat mavi ekran hatası...
Top Bottom