Neler Yeni

3050ti vs 3060 laptop

lusynna21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hamza efe

Sa bu iki laptop arasında kaldım 3060 lı hp laptobu alırsam 2 adet 8 gb toplam 16 gb ram yapacağım ama kalite ve görünüş olarak lenovo çok daha iyi gözüküyor sizce ne yapmalıyım farklı önerileriniz varsa yazabilirsiniz aklımda monster abra a5 v19.2.5 de var ama monsterlarda ısınma sorunu var diyorlar yenilerinde varmi bilmiyorum . Yardımcı olursanız sevinirim

Raxeria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet
ısınma sorunu benim cihazımda yok fakat mavi ekran sorunu var bir türlü çözemedim

Raxeria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet
Herhangi bir kronik sprunu varmı fan sesi çok fazla mı birde sizin cihazınin modeli nedir
abra a5 v18.2 fan sesi illaki olacak küçücük alanı soğutmaya çalışıyor kronik sorunu mavi ekran sanırım genel monster cihazlarda varmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Paşadöner

Sa bu iki laptop arasında kaldım 3060 lı hp laptobu alırsam 2 adet 8 gb toplam 16 gb ram yapacağım ama kalite ve görünüş olarak lenovo çok daha iyi gözüküyor sizce ne yapmalıyım farklı önerileriniz varsa yazabilirsiniz aklımda monster abra a5 v19.2.5 de var ama monsterlarda ısınma sorunu var diyorlar yenilerinde varmi bilmiyorum . Yardımcı olursanız sevinirim
Kankam bu tartışılmaya açık bir konu değil bence 3060 direk alır 3050ti 4Vram ve artık oyunlar min 6Vram istiyor yani 3060 ileriye dönük bir pc

lusynna21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hamza efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan aklımda monster abra a5 v19.2.5 var . Hp victus da iyi gibi ama onun da ekran sallanması gibi sorunları varmiş galiba monsterda satış sonrası servis fln iyi diye monstera yöneldim.Ama hp victus u araştıracağım yine

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Şuan aklımda monster abra a5 v19.2.5 var . Hp victus da iyi gibi ama onun da ekran sallanması gibi sorunları varmiş galiba monsterda satış sonrası servis fln iyi diye monstera yöneldim.Ama hp victus u araştıracağım yine
Müşteri hizmetlerinden vs ekranın kaç ms olduğunu sorabilir misin? Bazı kaynaklarda 25 ms bazılarında ise 12 ms olduğu belirtiliypr ancak kesin bir bilgi bulamadım.

Top Bottom