kaşmerli oguz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,043
yani hem ekran kartı olarak hem işlemci olarak yani en temel 2 parça olarak zayıfDiğerki bilgisayar onun karşısında çok mu kötü
yani hem ekran kartı olarak hem işlemci olarak yani en temel 2 parça olarak zayıfDiğerki bilgisayar onun karşısında çok mu kötü
Ne amaçla kullanmak istiyorsun laptopu
Ben de pek bilmiyorum ekran kartını lakin sizin yapacağınız işler pek ağır değil araştırılabilirİntel'in ekran kartı kullanılmış çok bildiğim için girişmek istemedim.
Hocam kendimi hiç riske atmak istemiyorum.Yerinde olsam loq alırım 12. nesil i5 işlemci güzel dokunuş. İntelin ekran kartlarında yazılım sorunu var ama mesela bir oyunda mükemmel fps alabiliyorken bir sonraki oyunda 30a sıkışabilirsin. Oynamak istediğin oyunların bu ekran kartındaki performansına bakmanı ve eğer iyiyse bunu almanı tavsiye ederim.
Anlayabiliyorum, uğraşmamak istiyorsan elindeki laptop yeterli yani 15ARH7 ile aralarındaki fark olsa olsa %1-%3'dür.Hocam kendimi hiç riske atmak istemiyorum.
Ekran kartı olarak sıkıntı çeker miyim hocam?Anlayabiliyorum, uğraşmamak istiyorsan elindeki laptop yeterli yani 15ARH7 ile aralarındaki fark olsa olsa %1-%3'dür.
https://cpu.userbenchmark.com/Compare/AMD-Ryzen-7-6800H-vs-AMD-Ryzen-5-6600H/m1786492vsm1815652