Arama sonuçları: *

1. kursatmetinozturk

İşlemci Ram sdd yükseltmesi mi yapmak mantıklı yoksa monitör mü

Hocam daha önce rx6600 kullandım wattmandan fps droplarindan bıkmıştım alırsam 7800xt falan alırım 6000 serisine girmem
  2. kursatmetinozturk

O O kadar bütçem yok maalesef 1736515276 Biraz bütçe lazim
  3. kursatmetinozturk

Peki ya işlemci yükseltmek mantıklı mı
  4. kursatmetinozturk

Dostlar merhaba şuan askerdeyim 7 günüm kaldı eve dönünce sistemi yükseltmek istiyorum ama kararsızım sizden ricam bana fikir verebilir misiniz? Sistemim Ryzen 5600 Gigabyte b550m aorus elite Corsair vengeance rgb rs 8x2 3600mhz 512gb kioxia ssd Gainward 3060ti Fps 750w Asus tuf vg249q...
  5. kursatmetinozturk

❌İndirim Bitti! Monitör Ambilight Kit 924TL

https://www.n11.com/urun/ambilight-sistem-478007285-19126964?magaza=elektronikemin N11 de hazır bir şekilde satılan var 1 sene önce aldım hala kullanıyorum gayet güzel oyun oynarken vs çok rahatlatıyor
  6. kursatmetinozturk

ARGB-RGB M2 Ssd (Soğutma) Bloğu Aliexpress 115₺

Fikir sahibi olmanız açısından kasa da böyle duruyor ssdyi soğutmaya da katkısı var
  7. kursatmetinozturk

Yardım GMK67 KİTİ 1800TL alınır mı?

Aliexpresste
  8. kursatmetinozturk

Yardım GMK67 KİTİ 1800TL alınır mı?

Gmk 67 indirimlerde 1000tlye falan satılıyordu 1800 mantıklı değil bence 1702847380 1000tl olduğunda alsaydim diye düşünüyorum şimdi
  9. kursatmetinozturk

Çözüldü✓ Yeni pc aldım koku gelıyor

İlk aldığımda bende öyle düşündüm yaa yanik kokusumu geliyor bu ne dedim actim heryeri kontrol ettim bir sure sonra geçti koku sistemi kardeşime verdim yeni sistem aldim gene ayni koku geldi yine kontrol ettim hiçbirsey yok sonra yine geçti koku tuhaf mayhoş bir koku 😅
  10. kursatmetinozturk

❌İndirim Bitti! Aliexpress Olaf Taşınabilir Mini Yazıcı | Vergi dahil 49 TL!

Benim sipariste kaç gündür böyle bu normal mi aliexpressten çok alışveriş yaptım ama böyle durumda pek kalmadım
  11. kursatmetinozturk

Sistemim ne kadar eder??

Up up
  12. kursatmetinozturk

Sistemim ne kadar eder??

Askere gitme ihtimalim var o yüzden kasayi satmak istiyorum Ryzen 5600 Gainward ghost 3060ti 8gb B550M aorus elite Corsair Vengeance RGB RS 8x2 3600mhz Kioxia Exceria 500gb Nvme (üzerinde argb pasif soğutma var ) Aliexpressten aldığım sata 480gb ssd Deepcool cc560 kasaya ( ön panel yaptırdım...
  13. kursatmetinozturk

AMD Ekran Kartları Alınır Mı??

Geçen sene bu zamanlarda ryzen5500 ve rx6600 ikilisinin olduğu bir sistem aldım Wattman hatalarından o kadar sıkıldım ki oyundan keyif alamıyordum acaba ne zaman donacak diye strese girmekten oyun oynayamiyordum. Sistemi kardeşime verdim yerine kendime ryzen 5600 ve 3060ti li bir sistem aldım...
  14. kursatmetinozturk

Çözüldü✓ Victus 16 Ekran değişimi

Panelin soketleri önemli 60hz panel ve 144hz panelin beslemesi farklı olabilir. 144hz panel için gerekli besleme yoksa takacağın 144hz paneli bozabilirsin veya anakartta kısa devreye sebep olabilirsin. Dikkatlice bakarsanız bazı laptop modellerinde gpu yeri vardir ama orası boş bırakılmıştır...
  15. kursatmetinozturk

Sapphire RX 7900 XT Nitro+ Vapor-X mi yoksa Gigabyte RTX 4070 TI Windforce OC mi ?

Daha önce 6600 kullandım onda da yazılım sıkıntısı vardı artık sinirlerim bozuldu Wattman ve garip fps olaylarından kardeşime verip 3060ti aldım. Vapor dediğiniz gibi sıkıntılı olabilir firma iade alır bizim abinin kartını ama 25kdan almıştı suan kart 35k. 25k ya ne alabilir ki mantıklı olmaz
  16. kursatmetinozturk

Sapphire RX 7900 XT Nitro+ Vapor-X mi yoksa Gigabyte RTX 4070 TI Windforce OC mi ?

Tanıdığım bir abimde 7900xt vapor var yazılım olarak sıkıntılı bir kart zamaninda 4070ti almasını önerdim pek umursamadı. 2 kez servise gitti kart 2 kez de yenisi geldi. Sıfır açılmamış kutu. İlk gittiğinde oyun donup kalıyordu (Wattman değil pc Donmuyor ) ikinci gittiğinde driver olarak...
  17. kursatmetinozturk

ACİL ID Cooling 214 xt içinedn çıkan gri kutu macun mu?

Dolaba koymasaydin bu sefer de sertleşebilir kıvamı bozulur 😅 şuan kullanacaksaniz ağzı açık kalsın sonra kullanacaksaniz ağzını katlayıp bantla hava almayacak şekilde bantlarsan bir şey olmaz
  18. kursatmetinozturk

Bantla yapıştır ya da şimdi sür macun ağzı açık bir şekilde beklemeye gelmez kurur pelte pelte olur özelliğini kaybeder
  19. kursatmetinozturk

Kullanacağın zaman ağzını açarsın o zamana kadar ağzı kapalı kalırsa kurumaz
  20. kursatmetinozturk

Evet o macun daha önce bende aynı soğutucuyu taktım güzel bir macun elinizde yoksa kullanın sonra değiştirmek isterseniz degistirirsiniz
Geri