- Reaksiyon skoru
- 44
Kullanacağın zaman ağzını açarsın o zamana kadar ağzı kapalı kalırsa kurumazmacunmuş bu kurur mu 1 2 saate hemen takayım mı
Kullanacağın zaman ağzını açarsın o zamana kadar ağzı kapalı kalırsa kurumazmacunmuş bu kurur mu 1 2 saate hemen takayım mı
buzdolabaına attım montaja başilıyorum şimdiş sıkıntı olur muMacunu uyguladiktan sonra hemen sogutucuyu guzelce monte et yoksa kurur macun hemen, yeniden macun surmen lazim o zaman. Elinde baska macunda yoksa kalirsin oyle.
şimdi başşlayacağım sıkıntı olur muKullanacağın zaman ağzını açarsın o zamana kadar ağzı kapalı kalırsa kurumaz
zaten 1 grlık tek kullanımlık ama sürmesi zor oluyor evet köşeden yırtarak veya bir delik açıp sürmek lazımNeden öyle bir pakette ki sürmesi zor olur ve tekrar kullanılmaz
Bantla yapıştır ya da şimdi sür macun ağzı açık bir şekilde beklemeye gelmez kurur pelte pelte olur özelliğini kaybederteşekkürler yhocam kurlum için güzel türkçe bir video var mı bildiğiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla açtım bile mecbur yapacazbuzdolabına mı atayıım bunu
buzdolabına atma iyice sertleşir hatta montajdan önce daha akışkan olsun diye sıcak suya koyanlar bile var ama şu anki kıvamıyla sür benceteşekkürler yhocam kurlum için güzel türkçe bir video var mı bildiğiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla açtım bile mecbur yapacazbuzdolabına mı atayıım bunu
sıkıntı yok hocam çok ince düşünmüşsünüz teşekkür ederim ama ben kurursa yine dönerimHocam özür dilerimöyle bir şeyde macun olacağına ihtimal veremedim eğer macun kurursa İstanbul Anadolu'da oturuyorsanız size kendi elimle macun getiririm olur mu
Hocam cidden kurursa yazın bana macun getiririm özür dilerim cahilliğime verinsıkıntı yok hocam çok ince düşünmüşsünüz teşekkür ederim ama ben kurursa yine dönerim![]()
Ben Teşekkür ederimne cahilliği hocam estağfurullah çok teşekkür ederim düşünceniz için
Bende iyi günler dilerimhocam soğutucuyu taktım macunda da bir sıkıntı olmadı ince düşünceniz için tekrardan teşekkür ederim iyi günler diliyorum![]()