ACİL ID Cooling 214 xt içinedn çıkan gri kutu macun mu?

Macunu uyguladiktan sonra hemen sogutucuyu guzelce monte et yoksa kurur macun hemen, yeniden macun surmen lazim o zaman. Elinde baska macunda yoksa kalirsin oyle.
buzdolabaına attım montaja başilıyorum şimdiş sıkıntı olur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanacağın zaman ağzını açarsın o zamana kadar ağzı kapalı kalırsa kurumaz
şimdi başşlayacağım sıkıntı olur mu

teşekkürler yhocam kurlum için güzel türkçe bir video var mı bildiğiniz

valla açtım bile mecbur yapacaz :D buzdolabına mı atayıım bunu
Bantla yapıştır ya da şimdi sür macun ağzı açık bir şekilde beklemeye gelmez kurur pelte pelte olur özelliğini kaybeder

Hocam özür dilerim😅 öyle bir şeyde macun olacağına ihtimal veremedim eğer macun kurursa İstanbul Anadolu'da oturuyorsanız size kendi elimle macun getiririm olur mu

Dolaba koymasaydin bu sefer de sertleşebilir kıvamı bozulur 😅 şuan kullanacaksaniz ağzı açık kalsın sonra kullanacaksaniz ağzını katlayıp bantla hava almayacak şekilde bantlarsan bir şey olmaz

teşekkürler yhocam kurlum için güzel türkçe bir video var mı bildiğiniz

valla açtım bile mecbur yapacaz :D buzdolabına mı atayıım bunu
buzdolabına atma iyice sertleşir hatta montajdan önce daha akışkan olsun diye sıcak suya koyanlar bile var ama şu anki kıvamıyla sür bence

Hocam özür dilerim😅 öyle bir şeyde macun olacağına ihtimal veremedim eğer macun kurursa İstanbul Anadolu'da oturuyorsanız size kendi elimle macun getiririm olur mu
sıkıntı yok hocam çok ince düşünmüşsünüz teşekkür ederim ama ben kurursa yine dönerim 😅😅😅

Geri