Arama sonuçları: *

1. dalgakıran06

🔥İndirim Samsun Galaxy Watch FE 40MM 4899 TL

ekranı küçük gelir mi bir de özellikleri diğerlerine göre az mıdır? hiç kullanmadım
  2. dalgakıran06

Aşırı yağlı cilt hk yardım

leke oluşmamasını sağlıyor yaşlanmayı geciktiriyor aslında hiçbir şey sürme güneş kremini sürsen hepsinden daha faydalı
  3. dalgakıran06

yüzün hassas gibi öneri yapacağım. luv it, creamco, maruderm markalarının nemlendirilcierini öneririm ben sürekli kullanıyorum herkes soruyor yüzünde ne var diye. ve en önemlisi her gün güneş kremi sürmelisin yaz kış fark etmeksizin
  4. dalgakıran06

yüzündeki ya oranını azaltıp u oranını artırman için nemlendirici kullanman gerekli bide her gün olmasa bile 2 günde 1 yüzünü yüz temizleme jel ile yıka azalacak sorunun
  5. dalgakıran06

Bet sitesi smsleri alıyorum

daha gelmez bana da bir kere geldi ayda yılda bir
  6. dalgakıran06

🔥İndirim Epson Ecotank L3252 Yazıcı 5.499 TL 🔥

bende aynısı var okul için almıştım tanklı yazıcı gerçekten çok iyi
  7. dalgakıran06

Okulda çocuğun burnunu kırdım ceza almamak için başka okula mı gideyim?

yazılanlara bakmadım ben geçen sene disiplin kurulunda bulundum. birinin burnunu kırmışsın. okulda tutanak tutulduysa her türlü ceza alırsın. kimse bu harekete kayıtsız kalamaz. işin adli kısmı olursa ceza bir üstü kademesine çıkabilir. örneğini geçen sene okulda gördüm. kavgada kim haklı kim...
  8. dalgakıran06

Okulda çocuğun burnunu kırdım ceza almamak için başka okula mı gideyim?

Öğrenci adli süreci başlatırsa sonucu değiştiremezsin. Normal şartlarda uzaklaştırma veriliyor, verdik de
  9. dalgakıran06

Nemlendirici önerisi

cerave, cosmed yada creamco markalarını öneririm kendimde kullanıyorum alkol paraben falan yok
  10. dalgakıran06

Hayalinizdeki kız modeli nedir?

sarışın platin saçlı gotik 90B hayallerim
  11. dalgakıran06

İmzanın biraz kolay atılması sıkıntı olur mu?

zaten imza dediğin böyledir. adının baş harfi ve soyad. bende böyle atıyorum.
  12. dalgakıran06

EasyCep Yenilenmiş Telefonlar

ben easycepten aldım güvenilir diye. fiyat durumunu bilemem bence güvenillir
  13. dalgakıran06

Trafikte olan olay için MOBESE kayıtları izlenebilir mi?

geçmiş olsun böyle davrananlara aynı şekil tavırla cevap vermek gerekiyor ya sonuçta kendinizi koruyacaksınız
  14. dalgakıran06

27 günde KPSS Lisans kazanmak?

yanlışların kontrol et. her deneme sonunda. sadece gk gy ise sıkı çalış az hata az yanlış yapmalısın bak burası önemli seninle aynı nete sahip ancak yanlışı fazla olan biriyle senin tam doğrulu az yanlışın olması arasında puan farkı var.
  15. dalgakıran06

27 günde KPSS Lisans kazanmak?

konuları bitirirsin ancak süreç işi bu sınav. denemelere girmen lazım. bi de uzun süre ders çalışmak çok zor ya
  16. dalgakıran06

Takdir-teşekkür ne aldınız?

30 a yakın belge verdim
  17. dalgakıran06

Askerlik Sınıflandırma Sonucu Ne Zaman Açıklanır

seneye ocak ayında açıklanıyor. bu sene başvuran seneye gidiyor
  18. dalgakıran06

🔥İndirim Puma Roma Spor Ayakkabı 1048₺🔥😮

aynı model bmw sembollü olana 1500 tl ye almıştım geçen kasım ayında
  19. dalgakıran06

Yanık acısı nasıl geçer

benim sana tavsiyem termal su al sprey formunda buzdolabından biraz beklet sonra vücuduna sık ferahlatır
  20. dalgakıran06

Sizce trafiğe çıkmamalı mıyım?

ne alaka ya trafige çıkmadan geliştiremezsin ki
Top Bottom