Arama sonuçları: *

1. T

40 k laptop onerisi ?

asus tuflara bakabilirsin ram takviyesiyle güzel olabilir. https://www.teknosa.com/asus-tuf-gaming-a15-fa507nvlp034w-amd-ryzen-7-7735hs-8gb-DDR-512gb-m2-ssd-nvidia-geforce-rtx4060-156-w11-mecha-gray-gaming-notebook-p-125035495?shopId=teknosa&utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.14.7
  2. T

Monitörde ölü piksel çıktı

geçmiş olsun hocam iade edin ama açıklamaya ölü pikselden dolayı falan yazmayın beğenmedim deyin kısaca yoksa zorluk çıkarabiliyorlar.Yaşadığım için diyorum aynısını
  3. T

🔥İndirim BF 2042 47,99 TL Epic Games Yılbaşı İndirimleri

:D ayenn hocam alıcaktım zaten bende dur bi epic indirimlerini bekliyim dedim kral yaptı yapacağını
  4. T

STEAM 5$ ALTI OYUN TAVSİYESİ

öyle bir şey mi varmış
  5. T

1 tb m2 ssd önerisi

dramli mi bu
  6. T

1 tb m2 ssd önerisi

sadece oyun ve günlük işler için kullanıcam dramli olup olamaması önemli mi uzun ömürlü olsun birde
  7. T

1 tb m2 ssd önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-1tb-970-evo-plus-nvme-m-2-ssd-okuma-hizi-3500mb-yazma-hizi-3300mb-.html bütçe bu civarlarda bu ssd fiyatına göre iyi geldi bana başka önerisi olan var mı?
  8. T

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159P Kablosuz Oyun Fare 244,99 TL ( Vergi Hariç )

BU temudaki 670 tl minimum siparis tutari sadece urunun fiyati ile mi yoksa vergi dahil fiyati ile mi oluyor
  9. T

Ehliyet sınavından kaldım.

valla hocam ben aralıkta kayıt oldum şubatta aldım.Tekte geçtim.Toplam ödediğimiz ücret aşağı yukarı 10-15k arası
  10. T

❌İndirim Bitti! EPOMAKER HEDİYELER DAĞITIYOR!!!!

aynen daha fazla bekliyordum ben
  11. T

❌İndirim Bitti! EPOMAKER HEDİYELER DAĞITIYOR!!!!

bende switch almıştım dağıtıma çıktı toplam vergisi 74,84
  12. T

Anakart Logosu ve Bios ekranı gelmiyor

aynı sorun bendede var monitör bağlantısı ile alakalı sanırım.Ben monitör değiştirdikten sonra oldu bu, hiçbir şey gözükmeden direkt şifre kısmında açılıyor ekran
  13. T

KÖY YÖNETME OYUN ÖNERİ

Frostpunk bakabilirsin
  14. T

Bu zamanda PC almak mantıklımı ?

Sizce doların düşmesinimi bekleyim yada şimdimi alim dolar daha fazla yükselmeden
Top Bottom