Yeni aldıysanız değişim yada iade talep edebilirsiniz aldığınız yer ile görüşüp.
yeni aldım daha bugün geldi ama ilk başta yoktu baktım inceledim sonra olduİnternetten aldıysanız 14 gün içinde ne olursa olsun değişim talep edebilirsiniz.
başta yoktu sonradan oldu neden anlamadım bir sorun olur mu kiMutlaka değişim talep edin. Gördüğüm kadarıyla üründe 1 adet parlak pixel mevcut ve ürün ayıplı.
Bir sorun zaten mevcut başka bir sorun olmasına gerek yok. Parlak ölü piksel sıfır bir üründe kabul edilebilir bir kusur değildir.yeni aldım daha bugün geldi ama ilk başta yoktu baktım inceledim sonra oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
başta yoktu sonradan oldu neden anlamadım bir sorun olur mu ki
geçmiş olsun hocam iade edin ama açıklamaya ölü pikselden dolayı falan yazmayın beğenmedim deyin kısaca yoksa zorluk çıkarabiliyorlar.Yaşadığım için diyorum aynısınımonitörde bir tane ölü piksel çıktı iade etmeli miyim? Alıntıyı görüntüle
peki ama şimdi hafta sonu giriyor araya bir sorun olmaz değil mi?geçmiş olsun hocam iade edin ama açıklamaya ölü pikselden dolayı falan yazmayın beğenmedim deyin kısaca yoksa zorluk çıkarabiliyorlar.Yaşadığım için diyorum aynısını