Arama sonuçları: *

1. T

Acer mi victus mu? Önerilerini bekliyorm ilgilenirseniz sevinirim

Arkadaslar acerin diğer bi artısı da ekran kartı 140 Watt ve mux var bunuda gözde bulundurup cevap verirseniz sevinirim
  2. T

Acer mi victus mu? Önerilerini bekliyorm ilgilenirseniz sevinirim

Selam beyler 25k bütçem var geçenki konumda asus mu victus mu demiştim ama donanım farkı vardı ve çoğu kişi 3060dan dolayı victus demişti bu sefer acer nitro 5 ve victus arasında kaldım ikisinşnde fiyatı birebir aynı sadece ssd farkı var ssleri koyucam bu isi bilen ve kullanan varsa yazarsa çok...
  3. T

Performans mı malzeme kalitesi mi?

28k o ya bilmiyorum bütçeyi zorlayabilirsem onu alcam düşünmeden ztn
  4. T

Performans mı malzeme kalitesi mi?

Selamlar beyler iki pc arasında dönüp duruyorum 22 25k arası bütçe var İki laptop arasındayım Asus rog strix ryzen 7 4800h rtx 3050ti 1tb ssd 16 gb ram HP victus ryzen 7 5800h rtx 3060 1tb ssd 16 gb ram Asus 22k victus 24 ne diyorsunuz? Fikriniz önemli yardımcı olabilcekler yazsın lütfen
  5. T

Hp victus alınır mı?

Hangi modeli kullanıyorsun oyun performansı ısınma durumu vs nasıl?
  6. T

Hp victus alınır mı?

Hp victus kullananlar yazabilir mi merak ettim de almayı düşünüyorum. Bu ekran sallanma sorunu çok sıkıntımı ve karşılaştığınız sorunlar nedir önerir misiniz kısaca ben rtx 3060 veriyorsununu almayı düşünüyorum
  7. T

Rtx 4000 serisi mobil kartlarını beklemelimiyim

Selam arkadaşlar laptop alıcam bu aralar araştırıyorum rtx 3060lı laptoplar var ama diğer yandan biliyorsunuz 4000 serisi laptoplar tanıtıldı sizce beklenir mi fiyat farkı olacağını sanmıyorum 4060 ve 4050 laptoplarda 1000 dolardan baslıcak ztn şuanki 3060lı laptoplar da 1000 1500 dolar...
  8. T

Sizce hangisini almalıyım

Rog nasıl önerirmisin
  9. T

Kasa kalitesi çok daha iyi rogun victus tamamen plastik ve yazdığım gibi gibi ekran sallanma sorunu var ilerde menteselerden dolayı sorun yasamaktan tırsıyorum
  10. T

Arkadaşlar sizce hangisi benim içimden geçen asus rog biliyorum bileşenleri daha düşük ama malzeme kalitesi çok daha iyi ve kaliteli HP Victus ekranı hiç güven vermiyor sallanmasından dolayı ileride menteseleri sorun yaratır diye düşünüyorum iki ekran kartı da 95 watt bilmiyorum çok kararsızım...
  11. T

Asus rog strix mi hp victus mu?

Kanka ama rog strixin kasası çok hoşuma gidiyo ya bilmiyorum
  12. T

Asus rog strix mi hp victus mu?

Selam arkadaşlar yaklaşık 25 27 arası bi bütçem var belirlediğim bikaç laptop var biri Asus rog strixin rtx 3050ti laptobu ama bu paralara hp victusun daha iyi islemcili rtx 3060 laptopları var evet daha mantıklı biliyorum ama Asus rog strx kalitesini anlatmaya gerek yok çok daha kaliteli bi...
Geri