Sizce hangisini almalıyım

Talip57

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar sizce hangisi benim içimden geçen asus rog biliyorum bileşenleri daha düşük ama malzeme kalitesi çok daha iyi ve kaliteli HP Victus ekranı hiç güven vermiyor sallanmasından dolayı ileride menteseleri sorun yaratır diye düşünüyorum iki ekran kartı da 95 watt bilmiyorum çok kararsızım malzeme kalitesi ve görünüş de önemli benim için rogu alırsam çok pişman olur muyum3060 almak varken almadığım için hissettirir mi

Ekler

• 35FE08E9-D1EE-4726-B245-8A1B8CF1AB98.png
    35FE08E9-D1EE-4726-B245-8A1B8CF1AB98.png
    946.7 KB · Hit: 58
  • B57A06A3-0F39-4394-9BAA-57C67FED8C9A.png
    B57A06A3-0F39-4394-9BAA-57C67FED8C9A.png
    540.5 KB · Hit: 56
sağdakini almalısın aralarında 40 30 fps fark vardır diye düşünüyorum tasarıma çok önem verme ilerdeki yeni nesil oyunlarda tasarım işine yaramıcak soldakindede iyi yeni nesil oyun oynarsın gerçi , ama sağdaki ondan 2 kat daha iyi olduğu halde daha pahalı rog saçma ama laptopla ilgili başka bir şey varsa bilemem fotoğraftaki özelliklere bakarak değerlendirdim .

Kasa kalitesi çok daha iyi rogun victus tamamen plastik ve yazdığım gibi gibi ekran sallanma sorunu var ilerde menteselerden dolayı sorun yasamaktan tırsıyorum

Arkadaşlar sizce hangisi benim içimden geçen asus rog biliyorum bileşenleri daha düşük ama malzeme kalitesi çok daha iyi ve kaliteli HP Victus ekranı hiç güven vermiyor sallanmasından dolayı ileride menteseleri sorun yaratır diye düşünüyorum iki ekran kartı da 95 watt bilmiyorum çok kararsızım malzeme kalitesi ve görünüş de önemli benim için rogu alırsam çok pişman olur muyum3060 almak varken almadığım için hissettirir mi
Rog alın , hpnin ekranı kötü ve çok sorun yaşayan gördüm kesinlikle rog.

3060 var diye bence hp almayın hem kasa kalitesi hemde ekran olarak rog çok üstün.

Kaliteden ödün verilmez 😉

Kasa kalitesi çok daha iyi rogun victus tamamen plastik ve yazdığım gibi gibi ekran sallanma sorunu var ilerde menteselerden dolayı sorun yasamaktan tırsıyorum
victus 16 aldım iade ettim kasa kalitesi kötü ekranıda sallanıyo ve asıl önemlisi ekranı 250 nit %45 ntsc bana göre leş gibi soluk beyaz bi ekran bu yüzden iade ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,489
Üyeler
197,484
Son üye
ataxata
Geri