Arama sonuçları: *

1. C

BittiBitiyor ve Samsung Garanti Problemi

Bu ülkede her şeye alıştım artık, raporu bile veremiyorlarmışmışmış. Hala daha satıcıyla görüşün diyorlar yahu zaten satıcı beni kazıkladıysa neden söylesin. Bir sorun olsa hakem heyeti kararıyla bilirkişiye gidecek illa, parasını verdiğim cihazdan haftalarca mahrum kalacam sonra o cihazlar...
  2. C

Samsung aradı az önce, sitede ki tarihlerin tahmini olduğunu iletti ancak tarihlerin geride olmasının sebebinin ürünlerin aktivasyonun daha önce yapıldığını (kullanıldığı) gayriresmi bir şekilde belirtti, kesim bir şey de söyleyemiyorlar. Samsung servisine gitsem de eğer böyle bir durum varsa...
  3. C

Canlı destek ile görüştüm, sitede ki garanti tarihlerinin tahmini olduğunu, resmi garantinin fatura tarihi olduğu konusunda kısmen net bir cevap aldım ve desteğin bana ulaşması konusu ''acil'' olarak tekrar bildirildi. (Sorun çözmekte Samsung Canlı Destek gibi olmayın) Resmen hiçbir yetkisi yok...
  4. C

Alışgidiş Üzerinden Bittibitiyor güvenilir midir ?

Diğer ürünlerin garanti süresi probleminde hala iletişme geçmesini bekliyorum Samsung'un, telefonda da yine Samsungun sitesinde garanti süresinde başta normal 2 yıl tarih verilmişken şimdi "Mevcut ülkenizde ek hizmetler farkılık göstermektedir" tarzında kırmızı bir yazı çıkıyor tarih yerine. Dün...
  5. C

Alışgidiş Üzerinden Bittibitiyor güvenilir midir ?

Ben de aynı şekilde A35 aldım oradan, görünürde herhangi bir sorun yok ancak diğer aldıklarımda küçük bir sorun var, konuma bakabilirsiniz. BKZ
  6. C

Merhaba arkadaşlar, 4 Ocak 2025'te Alışgidiş (Fibabanka) uygulamasından BittiBitiyor (SAR Elektronik) isimli satıcıdan hepsi Samsung markalı 1 adet telefon, 1 adet akıllı saat, 1 adet kablosuz kulak içi kulaklık ve 1 adet şarj adaptörü aldım. Ürünlerde görünür bir problem yok ancak Samsung...
  7. C

HP Victus değişim talep etmeli miyim?

Net bir bilgi olmadığı için ve piyasada laptoplar baya az olduğu için karambole düşüyor bu konular, CL değerini hiçbir yerde görememiştim mesela ama performansından gayet memnunum.
  8. C

O zaman ekran kartsız alalım 17 bin lira fark var bu nasıl mantık hocam?
  9. C

Victus'da 1TB SSD ve okuma hızı 6900, DDR5 16 GB Ram, ekran 16.1 inç 144 Hz. Nitro içinde oldukça kötü yorumlar var belki iyidir ama bu özelliklerde yok. 1673377555 Neye göre iyi? Nitro için de oldukça kötü yorumlar var kaldı ki kağıt üstünde benim attığım Victus çok daha iyi.
  10. C

Ee gösterin?
  11. C

https://www.n11.com/urun/hp-victus-16-d1035nt-68p20ea-i7-12700h-16-gb-1-tb-ssd-rtx3060-144-hz-161-dos-fhd-dizustu-bilgisayar-16573077?magaza=gpnteknoloji 1673377004 Yukarıya link bıraktım hocam bu fiyata imkanı yok daha iyisini bulamadım.
  12. C

Hoparlör kısmı sorun çıkarana kadar çok da umursamadım zira hem ucuza almıştım hem de performansından memnunum, zaten daha 1 ay bile olmadı ancak ben 27 bine aldım aynı yerde şuan 29 bin 900 tl indirim de biterse 31 bin liraya dayanacak.
  13. C

Merhaba arkadaşlar, ben 2022 Aralık Sonunda HP Victus marka bilgisayar aldım ancak birkaç sorun var ve hem gelen zamlardan hem de işlemler uzayacağı için asla iade düşünmüyorum. Değişim talep etmeyi planlıyorum ama bildiğiniz üzere baya bir uğraştıracaklar ve 21 iş günü sonunda talebimi kabul...
Geri