Arama sonuçları: *

1. K

Sizce kulağım kepçe mi?

bana normal göründü. kafaya takıp obsesyona dönüştürmesen iyi olur.
  2. K

omurga mr sonucum, anormallikler var.

bu cümlenin başı ne alaka anlamadım
  3. K

15-16 Yaşlarındaki Bir Kız Erkekten Ne Bekler?

herkes hayattan farklı şeyler ister. şunu kabullenmek lazım. koca koca adamlar gelmiş 15 yaşındaki kızlar gönül eğlendirmek ister muhabbeti yapıyor, ne garip.
  4. K

Boyum çok kısa uzarmıyım ?

hormonel durumunu kontrol ettir ve bir şey yoksa sal. kafana takıp boy uzatma ameliyatı olmanı önermem.
  5. K

Kendim için belirlediğim hedefler nasıl?

bunlara ilk adımları atıp hoşuna gitmeyenleri eleyerek, diğerlerine daha fazla ağırlık verebilirsin belki
  6. K

İnsanlar ozellikle kizlar neden boyle

sen öyle yaparsın ahmetkoklu. sal insanları
  7. K

Maaşımı fazla yatırdılar geri vermesem ne olur?

enayi parası diyo bi de ucubeye bak umarım acı çekerek ölürsün
  8. K

Sizce sorun bende mi?

evet sorun sende
  9. K

.

dünyanın en ergen postu
  10. K

İlkokul Aşkımı Buldum Ama..

hocam bırak üzerinden bin yıl geçmiş. belki de kimse onu bulsun istemiyor. anne babasının numarasını buldum diyorsun direkt sapıksın zaten.
  11. K

Valorant aim heycanlanma sorunu

dünyada senin dereceliye girince yaptığın heyecandan daha önemli şeyler olduğunu hatırla. sadece dereceli yani dünyanın en önemli şeyini yapmıyorsun. insanlar ölüyor. umarım yardımcı olabilmişimdir
  12. K

Kur'an-ı Kerim'de Hoşunuza Giden Ayetler

karınlarımızı dövmemizi öğütlediği ayet en iyisi
  13. K

Eşcinselliği Destekliyor Musunuz?

hitabetinden ve evet kendi kafasına göre takılan yetişkin insanlara olan nefretinden
  14. K

Heteroseksüellik nedir, ne değildir ?

dostum erkek olmak övünülecek bir şey değil. %50 ihtimalle oluyorsun zaten. ayrıca eşcinsel erkekler de erkektir ve bir eşcinsel erkeği zorla heteroseksüel yapamazsın
  15. K

şu islamcıların da tuhaf kelimeler kullanma takıntısı. yov gardaş zahir bir manayı hangi sebebinen tevil edek
  16. K

Heteroseksüellik nedir, ne değildir ?

seninki gay olacak o zaman ileride. umarım da olur.
  17. K

kişiden kişiye değişir yani. sadece baktığınız mantıkla sadece eşcinselleri değil diğer bir ton kişiyi de itiyorsunuz. herkes bu dünyada çocuk yapmıyor, çocuk yapmak istemeyebiliyor, yapamıyor.
  18. K

tümay neden her şey üreme üzerine? kısır bi adam da mı ilişki yaşamasın o zaman? 1706458938 ULA PRİZE TAM UYGUN LA BU VALLA. yıl 2024 ha
Top Bottom