aynı şey bende de vardı küçükken brawl starsta top bana gelince heyecanlanıyordum yaşın büyüyünce geçer bu heyecan oyun sonuçta dersinÖlum maçında güzel vantepler atabiliyorum heycanlmıyorum ama derecelide heycan yapıyorum genelde eğilip tarıyorum bunu nasıl düzeltebilirim yada nasıl aim geliştiririm ?
ayarlardan eğilmeyi iptal et eğilmeden 1-2+ hafta oynaÖlum maçında güzel vantepler atabiliyorum heycanlmıyorum ama derecelide heycan yapıyorum genelde eğilip tarıyorum bunu nasıl düzeltebilirim yada nasıl aim geliştiririm ?
anlaşılsın yeterBenim fikrimce etkili yöntem dm atmak bolca.
-
Benim başka bir tavsiyem ise biraz düzgün yaz kelimeleri1 cümle de yüzde 90 yanlış
sorun sadece eğilmede değil heycanda yapıyomayarlardan eğilmeyi iptal et eğilmeden 1-2 hafta oyna
geçen gold çıkmama 1 kp kaldı son maç bir heycan yaptım gece 2de terledim yani o derece delikli mouse var ona rağmen elim terliyoaynı şey bende de vardı küçükken brawl starsta top bana gelince heyecanlanıyordum yaşın büyüyünce geçer bu heyecan oyun sonuçta dersin
heyecen yapma. kafatan tek atmaya çalış. kafadan tek atamıyınca kendine vur/ceza filan ver. ben böyle yetiştimanlaşılsın yeterdm atıyorum bazen günde 10 maç bile atmışlıgım vardır belki
Mesaj otomatik birleştirildi:
sorun sadece eğilmede değil heycanda yapıyom
Mesaj otomatik birleştirildi:
geçen gold çıkmama 1 kp kaldı son maç bir heycan yaptım gece 2de terledim yani o derece delikli mouse var ona rağmen elim terliyo
vurma değilde ceza olabilirheyecen yapma. kafatan tek atmaya çalış. kafadan tek atamıyınca kendine vur/ceza filan ver. ben böyle yetiştim
asdajhsgdhjsdagh pardon özür dilerim hızlı yazınca oyle oluyorYazım yanlışlarını sesli okuduktan sonra felçli babaannem uyandı telefonu fırlattı aw
hiç vurmamak daha iyiHile al kendine gelirsin senin yerine vurur heyacanlanmazsın![]()