Valorant aim heycanlanma sorunu

effes1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
311
Ölum maçında güzel vantepler atabiliyorum heycanlmıyorum ama derecelide heycan yapıyorum genelde eğilip tarıyorum bunu nasıl düzeltebilirim yada nasıl aim geliştiririm ?

Benim fikrimce etkili yöntem dm atmak bolca.
-
Benim başka bir tavsiyem ise biraz düzgün yaz kelimeleri :) 1 cümle de yüzde 90 yanlış var

Ölum maçında güzel vantepler atabiliyorum heycanlmıyorum ama derecelide heycan yapıyorum genelde eğilip tarıyorum bunu nasıl düzeltebilirim yada nasıl aim geliştiririm ?
aynı şey bende de vardı küçükken brawl starsta top bana gelince heyecanlanıyordum yaşın büyüyünce geçer bu heyecan oyun sonuçta dersin

Benim fikrimce etkili yöntem dm atmak bolca.
-
Benim başka bir tavsiyem ise biraz düzgün yaz kelimeleri :) 1 cümle de yüzde 90 yanlış
anlaşılsın yeter :D dm atıyorum bazen günde 10 maç bile atmışlıgım vardır belki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ayarlardan eğilmeyi iptal et eğilmeden 1-2 hafta oyna
sorun sadece eğilmede değil heycanda yapıyom

aynı şey bende de vardı küçükken brawl starsta top bana gelince heyecanlanıyordum yaşın büyüyünce geçer bu heyecan oyun sonuçta dersin
geçen gold çıkmama 1 kp kaldı son maç bir heycan yaptım gece 2de terledim yani o derece delikli mouse var ona rağmen elim terliyo

anlaşılsın yeter :D dm atıyorum bazen günde 10 maç bile atmışlıgım vardır belki

sorun sadece eğilmede değil heycanda yapıyom

geçen gold çıkmama 1 kp kaldı son maç bir heycan yaptım gece 2de terledim yani o derece delikli mouse var ona rağmen elim terliyo
heyecen yapma. kafatan tek atmaya çalış. kafadan tek atamıyınca kendine vur/ceza filan ver. ben böyle yetiştim

Yazım yanlışlarını sesli okuduktan sonra felçli babaannem uyandı telefonu fırlattı aw

Hile al kendine gelirsin senin yerine vurur heyacanlanmazsın :D

Geri