B

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• B
      hocam tepe tepe kullansan daha iyi bence :D kalsın ilanda kafana yatarsa parça parça yada toplu satarsın iyi bir fiyata denk gelirsen
    • B
      baristuta, Bilgisayarım ne kadar eder?? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam aciliyeti olmadıgı için tüm sisteme 70k yazdım dursun bakalım bi bu şekilde soran olursa bakarız olmazsa dursun bu fiyatlara satmak bana saçma geliyor...
    • B
      yani kasayı parça parça satarsak bi 50k civarı eder diyorsunuz aşağı yukarı doğru mudur? kasayı toplu satarsak siz ne fiyat verirdiniz bu kasaya
    • B
      estağfirullah ne kusuru size zahmet aklınızdaki fiyatı söyleyebilir misiniz ona göre satmayı, satarsam da toplu veya parça parça satmayı değerlendirmek...
    • B
      benim aldığım ram vatan bilgisayarın sitesinde 56k gösteriyor şu an sıfır fiyatı doğru mu bakıyorum acaba yani 35 gerçekten çok az o fiyata vereceğime...
    • B
      yani kasadan kastım kasanın dışı kendisi ve iç donanımları ile totalde tüm kasa 35 mi diyorsunuz
    • B
      Kasayı da söyleyebilir misiniz? Mesajınıza göre yani 5000+15000+13000+9000+4500+1500+600+Kasa=48.600+Kasa doğru mu anladım
    • B
      Sadece kasanın fiyatında yardımcı olabilirseniz de sevinirim. Diğerlerini parça parça sıfır fiyatına göre hesaplayıp satabilirim.
    • B
      baristuta, Toplama Bilgisayar Tavsiye kategorisinde Bilgisayarım ne kadar eder?? başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar merhaba bilgisayarımı satmak istiyorum ama hiç fiyat bilgim yok yardımcı olur musunuz? Kulaklık 3-4 yıllık vardır soyulmalar var ama sorunsuz...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,895
Üyeler
192,825
Son üye
aestineasetas
Geri