bios son sürüm mevcut driverın baştan kurulumu için chatgpt amd adrenalinin eski bir sürümünü öneriyor genel kullanıcı yorumlarından feyz almış DDU işini...
Bende Msi TOMAHAWK anakart var en güncel biosu yükleyince m2sdd bağlantısı zayıflamıştı oyun sırasında PC kitleniyordu ekran da bozuk renkler çıkıp PC reset...
F33 | mart 2025 tarihli bios'u kurdum internetten okuduğum kadarıyla bu daha stabil olarak görünüyordu genel yorumlarda hangi sürüm mevcut sizde. Gerçi...
Bende de donma kitlenme oluyordu anakart biosunu 2024ün son biosuna düşürünce düzelmişti yeni biosla yeni işlemciler için bazı değerleri agresif verebiliyor...
Bilgisayarda herşeyi fabrika ayarına getir amd en güncel driveri ilk indir sonra eski driverleri ddu ile ve amd kendi driver silme uygulaması ile kaldır...
expo'da extra bir boost söz konusu değil hocam 6000mhz ram aldım 6000mhz ye gelmesi için ufak bi düzenleme geçtim yine söylediğiniz problemi tetikliyor...
kolay gelsin, senin durumu şu an çok iyi anlıyorum, eğer donanım kaynaklı değilde yazılım ve ayarlardan ise bir kaç gündür iyi tecrübelendim yardımcı olmaya...
Çoğu probleminizi yaşadım, yaşamaya devam ediyorum konuya Çözüldü ibaresi atılmış fakat ben çözümü göremedim hışımla sayfaları kaydırırken mi görmedim bir...
hocam hemen ensemi kararttınız belki bu işleri toparlayan bir bilge vardır aramızda :D
işe gidiyorum akşam dönüşte söylediğin testleri yapacağım program...
ha birde önce yazılım kısmında DDU kullanarak bir ekran kartı driverı güvenli modda kaldır, sonra sıfırdan manuel olarak kart driverını bul amd sitesinden...
valla hocam öncelikle geçmiş olsun, işin zor bende sıfır topladıgım pcdeasus dual almıştım ryzen 7 almıştım yazdığın bütün sorunları yaşadım, 1 yıl civarı...