Arama sonuçları: *

1. S

58K sistem topladım, Ekleme, Çıkarma önerileriniz var mıdır?

Kendim toplamayı düşünüyorum parça parça alıp tüm ürünleri tek siteden düzenledim şimdilik ama
  2. S

Anakart için 4 soket düşünüyorum bende ilerde ekleme yaparım diye ramlere
  3. S

Aynı bileşenler üzerine 9600x ve 9070xt uyumlu mudur hocam peki
  4. S

Hocam akşamları işten sonra kafa dağıtma durumu toplanma maksadı. Oyun ağırlıklı güncel ve eski oyunlar karışık özellikle FPS ve RPG oluyor bazı bazı hikayeli oyunlar kendimce video edit yapıyorum keza müzik kayıtlarımı alıyorum yine mix mastering işlerimi yapıyorum focusrite 2x2 ses kartım var...
  5. S

Biraz görselimide tatmin etsin istiyorum hocam evet öyle bir durum var 1747910867 Ram MHz arttırıp bi küçük daha performans olsun istedim aio ya gelirsek hocam görsel zevkimide tatmin etsin maksatlı tamamen 1747911017 Hocam anakarti düşürüp işlemciyi 7500F yapar ramleri ışıksız alırsam evet...
  6. S

Hocam anakart ne tavsiye edersiniz
  7. S

Bütçenizi Söyleyin Sistem önereyim

Üstadım desteğiniz muazzam herkesin birbirine desteği muazzam 60k max bütçe ile önerilerinizi alırım, monitörsüz sadece kasa
  8. S

Max 2k daha ekleme yapabilirim hocam keza 7800 sevdiğim bir kart sistemle alakalı mı sorun olabilir bileşenlerle diyorsunuz
  9. S

Peşin düşünüyorum fakat işlemciyi anakarti da çok düşük almak istemiyorum daha iyi önerileriniz varsa eğer
  10. S

Fotoğraflarda sistemin tam hali 58k ya geliyor üzerine Max 2k daha bütçe çıkabilirim öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Uyumluluk konusunda da ufak şüphelerim var birbirinden bağımsız uyumsuz parçalar varsa uyarılarınızıda rica ediyorum arkadaşlar iyi forumlar
  11. S

Max 60k bütçeyle 9070 xt li sistem tavsiyeleriniz var mıdır?

başlıktaki gibi arkadaşlar talihsiz bir olay üzerine 7800xt 5700x li sistemimi satmış bulunuyorum bir kaç ay önce bilgisayarsızlık zor mecbur alıcaz yeni bişey :D 9070 xt li bir sistem düşünüyorum 60k nın 1 tl üzerine çıkmam mümkün değil önerilerinizi bekliyorum
Geri