Shadzooo isimli üyenin son içerikleri

1. S

Yardım 9070XT ile başım dertte (Sürekli Çökmeler Yaşanıyor)

bios son sürüm mevcut driverın baştan kurulumu için chatgpt amd adrenalinin eski bir sürümünü öneriyor genel kullanıcı yorumlarından feyz almış DDU işini sıkıntısız çözebilirsem keza en korktuğum şey CMOS reset ben hiç anlamam o işlerden onları sorunsuz halledebilirsem eski sürüm 2025 f35 bios...
  2. S

F33 | mart 2025 tarihli bios'u kurdum internetten okuduğum kadarıyla bu daha stabil olarak görünüyordu genel yorumlarda hangi sürüm mevcut sizde. Gerçi anakart modeline göre değişiyor sanıyorum bu işler
  3. S

Çözüldü✓ Sanırım RX 9070 XT aldığıma pişman oldum

teşekkür ederim hocam işin rast gelsin sağol
  4. S

hocam sağol deneyeceğim
  5. S

expo'da extra bir boost söz konusu değil hocam 6000mhz ram aldım 6000mhz ye gelmesi için ufak bi düzenleme geçtim yine söylediğiniz problemi tetikliyor olabilir mi bu durum, stokta geldiğinde daha az mhz ile başlıyor ya sistemde ondan mütevellit o düzenlemeyi yapmıştım, keza dediğim gibi 10...
  6. S

hocam akşama bi ufak desteğinize talip olabilirim uygun olursanız eğer
  7. S

Çözüldü✓ Sanırım RX 9070 XT aldığıma pişman oldum

Çoğu probleminizi yaşadım, yaşamaya devam ediyorum konuya Çözüldü ibaresi atılmış fakat ben çözümü göremedim hışımla sayfaları kaydırırken mi görmedim bir nvidia amd kapışması mevcut genel yorumlarda, ortada belli başlı sorunlar var ve nvidia al demek bu sorunların çözümü değil genel forum...
  8. S

hocam hemen ensemi kararttınız belki bu işleri toparlayan bir bilge vardır aramızda :D işe gidiyorum akşam dönüşte söylediğin testleri yapacağım program önerileri için %100 tam isimlerini verebiliyor musun hocam direkt indireyim ıvır zıvır yanlış bir şey yapmayalım, DDU durumunu bir kaç...
  9. S

Hayırlı günler iyi forumlar 2025'in ekim ayında satın almış olduğum bir sistemim var son 1 aydır çok problemli çalışıyor Steam PUBG, CS2, Bannerlord, LDPlayer(bazı emülatör) oyunlarında bilgisayar komple kitleniyor 5 saniye sonra hali hazırda açık olan oyunu, programı neyse kapatıyor arkasından...
  10. S

52K'dan yukarı 1 kuruş çıkamam sistem önerisi bekliyorum

hocam 7500f 2 slot anakart yani ben her parçada bir ağırlık olsun istiyorum 4 slot anakart en azından yarın rami 64 yapabileyim diye o dönem tekrar bi anakart almak durumunda kalmayım diye, X işlemcilerden almak istiyorum işlemci işine misal 1 sene sonra giremem en azından 2 sene idare...
  11. S

52K'dan yukarı 1 kuruş çıkamam sistem önerisi bekliyorum

amd tabanlı sistemleri daha çok seviyorum ama intel'e de kapalı değilim 52k son fiyatım monitör dahil değil sade kasa sistem önerileriniz bekliyorum ben kendim şöyle bir sistem ayarladım Thermalright Phantom Spirit 120 SE İşlemci Soğutucu Gigabyte B650 GAMING X AX V2 Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX...
  12. S

DDR4 Sisteme RX 9070 XT takmak mantıklı mı?

Beyler konu amacından saptı herkesin sempati duyduğu bir marka model bir şey vardır, birbirinize girmenin hiçbir manası yok bu tartışmada kimse bir şey kazanamaz 😂
  13. S

X3d leri alana kadarda ddr5 dizilir ya sanırım direkt 5 dizmek lazım
  14. S

Peki beyler yani minimum ddr5 ryzen 7500f var bununla 9070 xt veya 5070 ti yeteri kadar stabilizasyon sağlıyor mu
  15. S

Yani bu nesil kartlara (9070 & 5070) ddr5 zorunlu diyebilir miyiz
Geri