Shadzooo isimli üyenin son içerikleri

1. S

52K'dan yukarı 1 kuruş çıkamam sistem önerisi bekliyorum

hocam 7500f 2 slot anakart yani ben her parçada bir ağırlık olsun istiyorum 4 slot anakart en azından yarın rami 64 yapabileyim diye o dönem tekrar bi anakart almak durumunda kalmayım diye, X işlemcilerden almak istiyorum işlemci işine misal 1 sene sonra giremem en azından 2 sene idare...
  2. S

52K'dan yukarı 1 kuruş çıkamam sistem önerisi bekliyorum

amd tabanlı sistemleri daha çok seviyorum ama intel'e de kapalı değilim 52k son fiyatım monitör dahil değil sade kasa sistem önerileriniz bekliyorum ben kendim şöyle bir sistem ayarladım Thermalright Phantom Spirit 120 SE İşlemci Soğutucu Gigabyte B650 GAMING X AX V2 Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX...
  3. S

DDR4 Sisteme RX 9070 XT takmak mantıklı mı?

Beyler konu amacından saptı herkesin sempati duyduğu bir marka model bir şey vardır, birbirinize girmenin hiçbir manası yok bu tartışmada kimse bir şey kazanamaz 😂
  4. S

X3d leri alana kadarda ddr5 dizilir ya sanırım direkt 5 dizmek lazım
  5. S

Peki beyler yani minimum ddr5 ryzen 7500f var bununla 9070 xt veya 5070 ti yeteri kadar stabilizasyon sağlıyor mu
  6. S

Yani bu nesil kartlara (9070 & 5070) ddr5 zorunlu diyebilir miyiz
  7. S

Monitör var üstadım ben ddr4 e çok güvenemiyorum bu kartları kaldırır mı bu sistemler artık 9070 olsun 5070 olsun misal 5070 ti da alabilirim 39.999 TL ye düşmüş gainward 5070 ti
  8. S

Evet dostlar ddr5 için bütçem yetersiz 2 slot anakart almak istemiyorum RGB siz 2x16 ram almak istemiyorum dolayısıyla görselime hitaben bir kasa topluyorum ve DDR4 + 9070xt alabiliyorum şimdi mesele 5700x işlemciyle 32 DDR4 3200 veya 3600 ramle 9070xt performansı ne olur uygun düşer mi...
  9. S

58K sistem topladım, Ekleme, Çıkarma önerileriniz var mıdır?

Kendim toplamayı düşünüyorum parça parça alıp tüm ürünleri tek siteden düzenledim şimdilik ama
  10. S

Anakart için 4 soket düşünüyorum bende ilerde ekleme yaparım diye ramlere
  11. S

Aynı bileşenler üzerine 9600x ve 9070xt uyumlu mudur hocam peki
  12. S

Hocam akşamları işten sonra kafa dağıtma durumu toplanma maksadı. Oyun ağırlıklı güncel ve eski oyunlar karışık özellikle FPS ve RPG oluyor bazı bazı hikayeli oyunlar kendimce video edit yapıyorum keza müzik kayıtlarımı alıyorum yine mix mastering işlerimi yapıyorum focusrite 2x2 ses kartım var...
  13. S

Biraz görselimide tatmin etsin istiyorum hocam evet öyle bir durum var 1747910867 Ram MHz arttırıp bi küçük daha performans olsun istedim aio ya gelirsek hocam görsel zevkimide tatmin etsin maksatlı tamamen 1747911017 Hocam anakarti düşürüp işlemciyi 7500F yapar ramleri ışıksız alırsam evet...
  14. S

Hocam anakart ne tavsiye edersiniz
  15. S

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

Üstadım desteğiniz muazzam herkesin birbirine desteği muazzam 60k max bütçe ile önerilerinizi alırım, monitörsüz sadece kasa
Geri