bios son sürüm mevcut driverın baştan kurulumu için chatgpt amd adrenalinin eski bir sürümünü öneriyor genel kullanıcı yorumlarından feyz almış DDU işini sıkıntısız çözebilirsem keza en korktuğum şey CMOS reset ben hiç anlamam o işlerden onları sorunsuz halledebilirsem eski sürüm 2025 f35 bios...
F33 | mart 2025 tarihli bios'u kurdum internetten okuduğum kadarıyla bu daha stabil olarak görünüyordu genel yorumlarda hangi sürüm mevcut sizde. Gerçi anakart modeline göre değişiyor sanıyorum bu işler
expo'da extra bir boost söz konusu değil hocam 6000mhz ram aldım 6000mhz ye gelmesi için ufak bi düzenleme geçtim yine söylediğiniz problemi tetikliyor olabilir mi bu durum, stokta geldiğinde daha az mhz ile başlıyor ya sistemde ondan mütevellit o düzenlemeyi yapmıştım, keza dediğim gibi 10...
Çoğu probleminizi yaşadım, yaşamaya devam ediyorum konuya Çözüldü ibaresi atılmış fakat ben çözümü göremedim hışımla sayfaları kaydırırken mi görmedim bir nvidia amd kapışması mevcut genel yorumlarda, ortada belli başlı sorunlar var ve nvidia al demek bu sorunların çözümü değil genel forum...
hocam hemen ensemi kararttınız belki bu işleri toparlayan bir bilge vardır aramızda :D
işe gidiyorum akşam dönüşte söylediğin testleri yapacağım program önerileri için %100 tam isimlerini verebiliyor musun hocam direkt indireyim ıvır zıvır yanlış bir şey yapmayalım, DDU durumunu bir kaç...
Hayırlı günler iyi forumlar
2025'in ekim ayında satın almış olduğum bir sistemim var son 1 aydır çok problemli çalışıyor
Steam PUBG, CS2, Bannerlord, LDPlayer(bazı emülatör) oyunlarında bilgisayar komple kitleniyor 5 saniye sonra hali hazırda açık olan oyunu, programı neyse kapatıyor arkasından...
hocam 7500f 2 slot anakart yani ben her parçada bir ağırlık olsun istiyorum 4 slot anakart en azından yarın rami 64 yapabileyim diye o dönem tekrar bi anakart almak durumunda kalmayım diye, X işlemcilerden almak istiyorum işlemci işine misal 1 sene sonra giremem en azından 2 sene idare...
amd tabanlı sistemleri daha çok seviyorum ama intel'e de kapalı değilim 52k son fiyatım monitör dahil değil sade kasa sistem önerileriniz bekliyorum ben kendim şöyle bir sistem ayarladım
Thermalright Phantom Spirit 120 SE İşlemci Soğutucu
Gigabyte B650 GAMING X AX V2 Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX...
Beyler konu amacından saptı herkesin sempati duyduğu bir marka model bir şey vardır, birbirinize girmenin hiçbir manası yok bu tartışmada kimse bir şey kazanamaz 😂