Arkadaşlar, Valorant'ta güncel rankım plat 3, maksimum olarak diamond 1 gördüm. Fena oynamadığımı düşünüyorum; fakat son iki haftadır Aim'im inanılmaz derecede kötü. Sens ya da ekipman değişikliği yapmadım ama gerçekten çok kötü durumda. DM'de, TDM'de ya da derecelide fark etmiyor; hiçbir oyun modunda kill alamıyorum. Arkası dönük adamı bile vuramıyorum. Headshot bırakın, body bile vuramıyorum. Poligon'da uzun süre aim çalışmama rağmen düzelmedi.
Oyuna bir hafta kadar ara vermiştim. Bugün tekrar girdim ama düzelme yok, hâlâ berbat. Daha önce de aim'imde bozulmalar olmuştu fakat biraz aim antrenmanı yapınca ya da kısa bir ara verince düzeliyordu. Bu sefer ise durum gerçekten oyundan soğutacak derecede kötü. Nasıl düzeltebilirim, tavsiyeleriniz var mı?
Oyuna bir hafta kadar ara vermiştim. Bugün tekrar girdim ama düzelme yok, hâlâ berbat. Daha önce de aim'imde bozulmalar olmuştu fakat biraz aim antrenmanı yapınca ya da kısa bir ara verince düzeliyordu. Bu sefer ise durum gerçekten oyundan soğutacak derecede kötü. Nasıl düzeltebilirim, tavsiyeleriniz var mı?