Valorant bozulan aim nasıl düzeltilir?

herzMONTY

80+
Reaksiyon skoru
82
Arkadaşlar, Valorant'ta güncel rankım plat 3, maksimum olarak diamond 1 gördüm. Fena oynamadığımı düşünüyorum; fakat son iki haftadır Aim'im inanılmaz derecede kötü. Sens ya da ekipman değişikliği yapmadım ama gerçekten çok kötü durumda. DM'de, TDM'de ya da derecelide fark etmiyor; hiçbir oyun modunda kill alamıyorum. Arkası dönük adamı bile vuramıyorum. Headshot bırakın, body bile vuramıyorum. Poligon'da uzun süre aim çalışmama rağmen düzelmedi.

Oyuna bir hafta kadar ara vermiştim. Bugün tekrar girdim ama düzelme yok, hâlâ berbat. Daha önce de aim'imde bozulmalar olmuştu fakat biraz aim antrenmanı yapınca ya da kısa bir ara verince düzeliyordu. Bu sefer ise durum gerçekten oyundan soğutacak derecede kötü. Nasıl düzeltebilirim, tavsiyeleriniz var mı?

temeliniz varsa iyi bir çalışma programıyla düzelir diye tahmin ediyorum. Fakat kısa bir sürede olması ilginç geldi.

stresten kaynaklı olabilir. geçim derdin gelecek ile ilgili problemlerin varsa onlara odaklan onları yoluna koyduğunda bak nasıl eskisi gibi diamond oluyorsun gör.

temeliniz varsa iyi bir çalışma programıyla düzelir diye tahmin ediyorum. Fakat kısa bir sürede olması ilginç geldi.
Hayır hocam, aim’im bir hafta ara verdiğim için bozulmadı; tam tersi, aim’im bozulduğu için oyuna yaklaşık bir hafta ara verdim. Bugün tekrar girdim ama hâlâ çok kötü. Poligonda bir saatten fazla zaman geçirmişimdir, yine de düzelmiyor. Düzelmeyince de insan ister istemez oyundan soğuyor, çıkmak istiyor. Yani ara vermeden önce ztn kötüydü, aim antrenmanları ile düzelmeyince ara vermeye karar vermiştim

Hayır hocam, aim’im bir hafta ara verdiğim için bozulmadı; tam tersi, aim’im bozulduğu için oyuna yaklaşık bir hafta ara verdim. Bugün tekrar girdim ama hâlâ çok kötü. Poligonda bir saatten fazla zaman geçirmişimdir, yine de düzelmiyor. Düzelmeyince de insan ister istemez oyundan soğuyor, çıkmak istiyor.
pardon hocam ben yanlış anlamışım
bende sırf bu yüzden saldım valoyu zaten. şuan için bir çözüm gelmiyor aklıma.

Hayır hocam, aim’im bir hafta ara verdiğim için bozulmadı; tam tersi, aim’im bozulduğu için oyuna yaklaşık bir hafta ara verdim. Bugün tekrar girdim ama hâlâ çok kötü. Poligonda bir saatten fazla zaman geçirmişimdir, yine de düzelmiyor. Düzelmeyince de insan ister istemez oyundan soğuyor, çıkmak istiyor. Yani ara vermeden önce ztn kötüydü, aim antrenmanları ile düzelmeyince ara vermeye karar vermiştim
Kariyer değişikliği başka oyunlara yönelin hocam kafanızı boş yere agritmayın tabii ne oynarsınız ne seversiniz ona karışmam ama bir oyun için kendinizi uzmenise yormaniza gerek yok bence

Bı süre başka bişey oynayın hocam . Hikayeyi oyunlar , parkur oyunları , başka rekabetçi oyunlar vs. . Bir ara girip bir bakmışsınız düzelmiş . En azından bende öyle oluyor .

Arkadaşlar, Valorant'ta güncel rankım plat 3, maksimum olarak diamond 1 gördüm. Fena oynamadığımı düşünüyorum; fakat son iki haftadır Aim'im inanılmaz derecede kötü. Sens ya da ekipman değişikliği yapmadım ama gerçekten çok kötü durumda. DM'de, TDM'de ya da derecelide fark etmiyor; hiçbir oyun modunda kill alamıyorum. Arkası dönük adamı bile vuramıyorum. Headshot bırakın, body bile vuramıyorum. Poligon'da uzun süre aim çalışmama rağmen düzelmedi.

Oyuna bir hafta kadar ara vermiştim. Bugün tekrar girdim ama düzelme yok, hâlâ berbat. Daha önce de aim'imde bozulmalar olmuştu fakat biraz aim antrenmanı yapınca ya da kısa bir ara verince düzeliyordu. Bu sefer ise durum gerçekten oyundan soğutacak derecede kötü. Nasıl düzeltebilirim, tavsiyeleriniz var mı?
valodan cs ye geç ama hassasiyetin aynı olsun biraz onda takıl tekrardan valo geç sim ateş oluyo

oyunlardan biraz uzaklaş. dışarıda yürüyüş yap, arkadaşlarınla vakit geçir. sorun belki de aiminde değil de psikolojindedir. farkında olmadığın ama senin canını sıkan veya hayatında kötüye giden olaylar olabilir. bu da en basitinden oyun oynarken bile odaklanamamana, kafan dağınık olduğu için kötü oynamana sebep oluyordur.

Reis aynı olay bende var immo2den düştüm bu sezon immo1im şuan ama hiç adam vuramıyorum aimim crosshair placementım herşeyim aşırı kötü düzeltemiyorum napabilirim düzelttinmi acaba ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,077
Üyeler
184,566
Son üye
Gkdnz61
Geri