Arama sonuçları: *

• Users: e.can
  • Order by date
  1. E

gamebooster g908 660 tl alınır mı?

saol knkm 1681933241 700 knaka buda
  2. E

kanka ılla bı farkı vardır la tamamen aynı mı
  3. E

link atar msn knka
  4. E

var sanırımda nie berbat knka 740 TL'ye aldım 1681921971 knka hızlı donmen lazım ama
  5. E

1681478137 beyler butce bu kadar klavye ıyı mı hepsıburada dan taksitle alcam 1681479460 kımse cevap vermedı aldım beyler 740tl ye felan geldı 135 tl pesınat var aylık 160tl 4ay taksit
  6. E

Çözüldü✓ VOCIEMOD FIYAT SUREKLI MI PARA CEKIYOR

Arkadaslar saolun anlamamıstım aylık cekemsı varken nıe omurluk olsun dıye saolun
  7. E

Çözüldü✓ VOCIEMOD FIYAT SUREKLI MI PARA CEKIYOR

beyler vociemod alıcam fıyatları anlıyamadım bırınde aylık dıyor dıgerınde bısı dıyor kullanan varsa yazabılır mı?
  8. E

Yüksek fps alıyorum ama hissiyatı 40hz + anlık droplar yaşıyorum

kanka benım bu sıstemle bu fpsleri almam normal mi en dusuk ayarlarda cesetler kapalı
  9. E

kanka yınede nıspeten eskı sıstem kullanıyor ben 210 fps i gecemıyorum bıle 1674480524 16gb ram
  10. E

ryzen 3 3300x gtx 1650 155 210 arası alıyorum en dusukte sen nasıl 250 alıyorsun
  11. E

Valorant Yururken Birden Yavaslama Ve Tab A Basinca Surekli Acip Kapanma Sorunu

klavyede sorun yok internette sorun sanırım yuruyorm elımde sılahla hemen durucak kadar yavaslıyor gıdıyor duruyor sonra bıcaga gecıp sılaha gecınce duzelıyor sureklı oyle oluyor durunce 0lanıyor tekrar yururken bıcak cekıp sılah cekmem gerekıyor
  12. E

Valorant Yururken Birden Yavaslama Ve Tab A Basinca Surekli Acip Kapanma Sorunu

valorant oynarken w e basınca karakter gıdıyor fakat hemen yavaslıyor ve tab a basınca o ekran sureklı acılıp kapanıyor ping 20 gosterıyor normalde de o kadar bu sorunu nasıl cozerım 3 gundur boyle
  13. E

valorant da ping olmamasina ragmen ağ sorunu

hallettın mı knkk
  14. E

Razer blackshark v2x için thx spatial audio gereklimi veya cok fazla etki eder mi?

pekı benım kulaklık bunları desdtekler dımı dostum 1674067702 bunu buldum ama bedava
  15. E

Yardım The Witcher 3 Geforce NOW En İyi Ayar Nedir?

Bende adanadayım sanırım fıber vs den bahsedıyorsunuz. olabılır ben VDSL olarak alıyorum fıber mahallede yok maalesef
  16. E

BLACHSKARK V2 X thx alamıyorum

15 gunluk deneme suresı verdı alcam ama adres sıngapur gozukuyor ayarlara gırdım turkıye yaptım hala aynı sıngapura aıt tel nosu ıstıyor
  17. E

Razer blackshark v2x için thx spatial audio gereklimi veya cok fazla etki eder mi?

reis onları nası yapıyoruz kulaklık elıme ulastı
  18. E

E sim kullanan var mı

normal sımden bı farkı var mı? 1673947085 fiyat olarak.
Top Bottom