Neler Yeni

E sim kullanan var mı

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Murat
Arkadaşlar merhaba Turkcell'den eSIM kullanan var mı acaba? Varsa memnun olan var mı? Bir avantajı var mı?

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Ben kullanıyorum.Turkcell'in iyi tarafı 2 dk da e-sim verebiliyor.Kuzenim turk telekomdu 1 hafta uğraştı yapamadılar.Normal simden bi farkını görmedim.Sadece bi evde wifi bağlantısını kestğimde lte'ye bağlanmıyor edgede kalıyor.Yeniden başlatınca düzeliyor.Dediğim gibi sadece kuzenimin evinde oluyor.Kendi evimde vs wifi dan çıkınca bi problem olmuyor.

e.can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
EMRE CAN
Ben kullanıyorum.Turkcell'in iyi tarafı 2 dk da e-sim verebiliyor.Kuzenim turk telekomdu 1 hafta uğraştı yapamadılar.Normal simden bi farkını görmedim.Sadece bi evde wifi bağlantısını kestğimde lte'ye bağlanmıyor edgede kalıyor.Yeniden başlatınca düzeliyor.Dediğim gibi sadece kuzenimin evinde oluyor.Kendi evimde vs wifi dan çıkınca bi problem olmuyor.
normal sımden bı farkı var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

normal sımden bı farkı var mı?
fiyat olarak.

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir de telefonun şarjını etkileyen bir durum var mı

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru