E sim kullanan var mı

__xXx__

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
222
Arkadaşlar merhaba Turkcell'den eSIM kullanan var mı acaba? Varsa memnun olan var mı? Bir avantajı var mı?

Ben kullanıyorum.Turkcell'in iyi tarafı 2 dk da e-sim verebiliyor.Kuzenim turk telekomdu 1 hafta uğraştı yapamadılar.Normal simden bi farkını görmedim.Sadece bi evde wifi bağlantısını kestğimde lte'ye bağlanmıyor edgede kalıyor.Yeniden başlatınca düzeliyor.Dediğim gibi sadece kuzenimin evinde oluyor.Kendi evimde vs wifi dan çıkınca bi problem olmuyor.

Ben kullanıyorum.Turkcell'in iyi tarafı 2 dk da e-sim verebiliyor.Kuzenim turk telekomdu 1 hafta uğraştı yapamadılar.Normal simden bi farkını görmedim.Sadece bi evde wifi bağlantısını kestğimde lte'ye bağlanmıyor edgede kalıyor.Yeniden başlatınca düzeliyor.Dediğim gibi sadece kuzenimin evinde oluyor.Kendi evimde vs wifi dan çıkınca bi problem olmuyor.
normal sımden bı farkı var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

normal sımden bı farkı var mı?
fiyat olarak.

Bir de telefonun şarjını etkileyen bir durum var mı

Çok teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,597
Üyeler
190,771
Son üye
MrNob0dy
Geri