Arama sonuçları: *

1. H

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Bi kaç seferdir Amazon depoya gelen güzel indirimli eşyaları almaya çalıştım direkt sepete ekleyip ödeme adımına girmeyi denedim ama sürekli bu adrese teslim edilemez diye uyarı veriyor 2-3 farklı adres denememe rağmen çözümü var mıdır yardımcı olabilecek birisi
  2. H

Bilgisayar'ın internette dolaşırken donması

mrt komutuyla tarattım herhangi bir virüs çıkmadı
  3. H

Bilgisayar'ın internette dolaşırken donması

Merhaba arkadaşlar, bilgisayarda chrome/opera'da falan gezerken bir süre sonra site yüklenmelerinde donmaya başlıyor 5-6-10 saniye gibi süreler ondan sonra tekrardan tıkladığım zaman tekrardan donmaya başlıyor neyden kaynaklı bir sorun? Tarayıcının bütün datalarını temizledim virüs taramasından...
  4. H

Ekran donması neyden kaynaklı?

Merhaba arkadaşlar, 16gb 3200mhz ram ryzen 3 3100 işlemcim ve rx 6600 ekran kartım var oyun oynarken cs go valorant falan oynarken bi anda ekran gidiyor daha geri gelmiyor bilgisayarı kapatmam ve ya bilgisayarı restartlamam gerekiyor bu sorun neyden kaynaklı?
  5. H

Ekran yırtılması / donma

Asus TUF VG24VQE mönitörüm Freesync desteği var gysync var mı bilmiyorum 16gb 3200mhz ramler cs go'da donma yapıyor
  6. H

Ekran yırtılması / donma

Ryzen 3 3100 msi a320 m pro anakart ve gt 1030 ekran kartlı sistemim vardı geçtiğimiz gün ekran kartını rx 6600'e güncelledim cs go'da ekran yırtılması ve donma gibi sorunlar ortaya çıktı nasıl düzeltilebilir? ekran kartının driver'ını yükledim sürümü güncel şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
  7. H

6 ay mining yapılmış rtx 2060

tamamdır araştırırım teşekkür ederim satıcıdan sorarım furmark testini sonuçlarını isterim
  8. H

rtx 2060'ın furmark testindeki ideal sıcaklık ve fps'i nerden bakabilirim ve ya biliyor musun
  9. H

Merhaba arkadaşlar 2.el rtx 2060 ekran kartı alacağım bi tane satıcı buldum zotac rtx 2060 amazon jp den satın alınmış kartı 3500tl'ye satıyor satın alınır mı? 6 ay boyunca mining yapmış oc falan yapılmamış ve 20 derece'lerde mining yapıldığını söyledi
Geri