Arama sonuçları: *

• Users: adral
  • Order by date
  1. A

🔥🔥 OYUNDA 20 KAT FPS ARTTIRMAK!

4x ve ötesi bu yeni 480 600hz gibi absürt değerlere sahip monitörlerde kullanmaya yönelik. Önerilen her senaryoda en az 50-60 fps alıyor olmanız zaten. Açtıktan sonra aldığınız fps 10 30 civarlarına düşüyorsa kullanmayın en başta. 20x olmasının olayı da programın geliştiricisinin rastgele bir...
  2. A

Cızırtı Sesi Lütfen Yardım

Asusun 4000 serisi kartlarında olan saçma bir özellik kafana takma
  3. A

Çözüldü✓ PCI Express X16 soketinde GPU X8 çalışıyor

Standart boyut x16 olduğu için fiziksel olarak x16 slot gerektiriyor ancak elektriksel olarak sadece x8 bağlı
  4. A

Çözüldü✓ PCI Express X16 soketinde GPU X8 çalışıyor

O kart elektriksel olarak x8 zaten
  5. A

Çözüldü✓ Yeni topladığım sistemin işlemci sıcaklığı %100'e çıkıyor.

130w 100 derece korkunç değerler ama rampage gibi bir markanın kıytırık 120mm soğutucusu olduğu düşünülünce kulağa imkansız gelmiyor. Yukardaki arkadaşların dediği gibi çift kule bir soğutucuya geçmekle beraber işlemciye undervolt yapman en iyisi olur çünkü genelde stok ayarlar absürt derecede...
  6. A

🔥İndirim İtopya Razer v3 hyperspeed 1499 TL

Kullanması kolay evet ancak sırf 2 makro oluşturup ışık ayarlamak için bilgisayara 3 tane servis kuran, arkaplanda sürekli telemetri yollayan ve abuk subuk zamanlarda sürekli güncelleme alıp duran bir program. Bloatware yani
  7. A

🔥İndirim İtopya Razer v3 hyperspeed 1499 TL

ikea ladda / panasonic eneloop 1900mah şarjlı pille ışığı açıkken yaklaşık 10 gün civarı gidiyor. Kutusundan çıkan pil çok daha uzun bir süre götürmüştü Alacak olanlar makro kullanmak için razerın synapse 3 denilen çöp ötesi programını kurmaları gerekeceğini bilerek alsınlar
  8. A

Battlefield 2042 oynuyordum i5 12400f işlemcim var sürekli 100 kullanıyor

am4 platformunun stok soğutucusunu hiç kullanmadığımı belirteyim ancak 65w için tasarlanmış bir soğutucuyla ile şu güç tüketiminde şu sıcaklıklara gelebilmesi normal değil 12400f bundan 2 önceki lga1700 işlemcimdi stok olsun tek kule olsun sıvı soğutma olsun her şekilde kullanma fırsatım oldu...
  9. A

Battlefield 2042 oynuyordum i5 12400f işlemcim var sürekli 100 kullanıyor

65w işlemci üstüne üflesen soğuması lazım. Soğutucunun doğru takılı olup olmadığını kontrol ettin mi
  10. A

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer II 420 2923TL

Kasanın önüne 3 tane ARGB fan takmak yerine aldım hadi bakalım. Şimdi tek sıkıntı eldeki 280liği satmak
  11. A

Bilgisayarcıda yaşanan tartışma

kasayı açtın ssdyi taktın kapağı kapadın diyene kadar zorlasan 2 dakika süren işlem için de 1000 lira istemek ne güzelmiş hee biz de mi bir bilgisayar dükkanı açalım ne
  12. A

Intel i5-12600 6.722 ₺

12600k ile 12600 aynı işlemci değil. Sakın almayın özellikle bu fiyata
  13. A

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer II 420 mm ARGB 3.331,20 TL

Elimdeki 280liği satmaya üşenmesem düşünmeden alacağım çok güzel soğutucu
  14. A

Lossless scaling 20 fps yi gecmiyor

Bu uygulamanın da kendi bir yükü var bedavaya iş yapmıyor. Bu yüzden igpu gibi düşük performans çiplerde çalıştırmak genelde yarardan çok zarar oluyor. Performans modunu aç ve resolution scale yazan sliderı 30 a çek. Upscaler ile işin yoksa onu da fsrdan kapalıya çek.
  15. A

🔥İndirim Dahua 32 GB (16x2) 3600 MHz CL18 RGB DDR4 Ram 2289 TL (Beyaz 2319)

3600mhz cl18 değerini verebildiği sürece isterse içine en iyi elle seçilmiş samsung b dieları koysunlar ya da sk hynixin en çöp çiplerinden koysunlar fark etmez. Ne zaman fark eder overclock yapacaksan veya 4 çubuk kullanacaksan. Çip üreticisi 3 marka arasından Samsung ve Micronun tercih...
  16. A

🔥İndirim Dahua 32 GB (16x2) 3600 MHz CL18 RGB DDR4 Ram 2289 TL (Beyaz 2319)

64 geçmek için böyle bir şeyler bekliyordum paramın olmadığı zamana mı denk gelir ya peh
  17. A

Crack oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

👍
  18. A

Fractal Design Pop XL Air RGB Kasa 4.199 ₺

bu kadar kocaman kasaya küçücük kalıyor öndeki 120mm fanlar
  19. A

Aynı model işlemci arasındaki performans farkı

Arkaplanda açık olan uygulamalar, windows güncellemeleri, ram hız farkı, frekans-sıcaklık-voltaj farkı...
  20. A

Çözüldü✓ Sıvı soğutmaya 2 adet pwm fan önerisi

https://basic-tutorials.com/reviews/hardware-reviews/the-great-radiator-fan-test-120-mm/ geçen seneden inceleme ama işini görebilir
Top Bottom