Arama sonuçları: *

1. alikurt

🔥İndirim Adidas Runblaze M Erkek Koşu Ayakkabısı 1.200 TL

beyler 48 yada 48,5 numarası olan indirimde ayakkabı yokmu ya alalım 1 dal ?
  2. alikurt

140 kilo tasiyabilecek bisiklet onerisi

Merhaba arkadaşlar kilo verme sürecindeyim 180 kilodan 140 kiloya indim dahada veriyorum her gun sabah aktif spor yapiyorum fakat arada akşamlari canım oldukça sıkılıyor bende.bir bisiklet alip arada turliyayim hemde.kardiyo yapmis olurum dedim sizce beni tasicak 2.el de olur 140 kiloyu...
  3. alikurt

🔥İndirim Xdrive Anka Profesyonel Oyuncu Koltuğu 🔥6275 TL

şuan 158 felanım 12 kilo verdim ufaktan veriyorum yavaş yavaş taşırmı acaba çok hızlı üstüne felan atlamadan insan gibi otursak ben arkaya dogru bi tık fazla yatıyorum ama
  4. alikurt

,üzdü :( zayıflamaya başladık :D 2-3 ay sonra o kilolara gelirim :D ileriye dönük alsammı acaba :D
  5. alikurt

KAç Kiloya Kadar Taşır Acaba
  6. alikurt

🔥İndirim Hawk Gaming Chair Fab V2 (Oyuncu Koltuğu)🔥5.799 TL

:) ofis koltugu deri kaplamalı sağlam löp olanlardan kullanıyorum yıllardır senede 2 tane değişiyorum dayanmıyor
  7. alikurt

yokmu kilolular için yapılanı indirimde felan
  8. alikurt

160 kilo taşırmı ? kırılmadan ona göre alalım bi tane
  9. alikurt

Yardım ANAKART YÜKSELTİMİ ÖNERİ YARDIM

teşekkür ediyorum sipariş geçiyorum inşallah 0 dan takabilirim ki takabilcegimi sanmıyorum hiç anakart değiştirmedim hayatımda :D
  10. alikurt

evet
  11. alikurt

Kimse Yok Galiba Teşekkürler
  12. alikurt

Merhaba Arkadaşlar Alttaki Sistemime Anakart Upgrade yapmak İstiyorum Ramleri Değişmiştim daha Önce Şuan Anakartı Yükseltip Dogru Düzgün Gen4 M2 Ssd destekli Bir Anakarta Geçmek İstiyorum Şöyle eli Ayağı Düzgün Kullanıcısını Üzmeyecek gen4 m2 destekleyecek Gaming Katagorisinden Güzel Bir Anakart...
  13. alikurt

🔥İndirim 6799 TL Apacer AP1TBAS2280F4-1 1TB 11500-9000MB/s M.2 PCIe Gen5 x4 SSD Disk

Peki bu sistemde beni max performansa cikaracak ssd nedir olabildigince hizli kullanmak istiyorum 1726641337 Peki bu sistemde beni max performansa cikaracak ssd nedir olabildigince hizli olmasini istiyorum
  14. alikurt

🔥İndirim 6799 TL Apacer AP1TBAS2280F4-1 1TB 11500-9000MB/s M.2 PCIe Gen5 x4 SSD Disk

Alttaki Kasaya alınır mı? ? Ciddi Performans Artışı Sağlarmı Acaba Bu Arada Ramler 2x16 32 gb Değiştirmiştim Bu Kasada Nasıl Performans yakalayabilirim acaba Yada Kasaya Uyumlumudur İşlemci: Intel Core i5 12400F 2.5 GHz 4.4 GHz 18MB LGA1700P× 1 Anakart: MSI PRO H610M-B DDR4 mATX...
  15. alikurt

🔥İndirim LOGITECH G G435 2069₺

o kadar kötümü mikrofonu discorddan konuşmada kötümü gider ses acaba
  16. alikurt

Yardım KULAKİÇİ KULAKLIK - PC İÇİN ÖNERİ

pc ye takabiliyormuyuz? pc baglantısı için aparatı varmı ? blutooth 1722279245 bakıyorum hocam hemen
  17. alikurt

önerisi olan yokmu acaba ?
  18. alikurt

BÜTÇE ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL KALİTESİDE YANİ SES ANLAMINDA SÖYLÜYORUM ÜST DÜZEY Bİ ŞEY OLMASI GEREKMİYOR DÜKKANDA KULLANACAGIM TEK KULAGA TAKIP SES VERMESİ YETERLİ PC'DEN BİLGİSAYARDA KULLANILABİLEN KULAKİÇİ KULAKLIK ÖNERİSİ OLAN VARSA UZUN SÜRE DAYANACAK HEMEN BOZULMAYACAK BİR KULAKLIK ÖNERİRSENİZ...
  19. alikurt

ASUS PRİME B365M-K ANAKARTA MLD M300 1 TB SSD UYARMI?

MLD M300 SSd aldım anakarta oturttum fakat ne windows'ta biçimlenmemiş diskler'de nede bios'da herhangi bir boot menüsünde görünmüyor ssd biosu uplamak geldi ilk aklıma update'ledim son sürüme fakat gene göremiyorum bu sorunu neyden kaynaklanıyor ve nasıl çözebilirim bilgisi olan varmı acaba...
Geri