Arama sonuçları: *

1. denizbulut

110K Taksitle Motor Önerisi

Hocam diğer işlemler için ortalama gider ne oluyor peki bi bilginiz var mı bu konuda. 1732052074 Bugün bayiyi aradım , aklımda siyah vardı ama ellerinde yokmuş. Beyazda çok tatlı duruyormuş böyle görünce. Ekstra ne var sizin motorun üstünde hocam ? Stok hali bu değil galiba
  2. denizbulut

Rtr 200 baktım çok hoş duruyor. Bu fiyat bandında bu tarz motorlara hiç bakmamıştım. Deneyimleriniz nasıl hocam. 1731952961 Ne kadara aldınız hocam tam olarak bilgilendirirseniz çok sevinirim
  3. denizbulut

Merhabalar Dostlar Kredi kartımda 110K Limit var (axess) Bu bütçe dahilinde 12 taksit ile motor arıyorum. Aklımda şuan için Mondial Extreme 200 ve Superlight 125 var Mondial alırsam eğer supermotoya çevirme gibi bir amacım var. Mondial 70k , Superlight 110k. Tarz olarak cross ve chopper...
  4. denizbulut

Pc windows 11 özelliklerini karsılamıyor

Hayır hocam , sen win11 için gerekli olan flas belleğini ayarla. Ardından format için gireceğin sayfada zaten ilk videodaki ekran karşına cıkacak orada da disk formlarını değiştirip format atmaya devam edebilirsin. Diskini gptye geçirmeden format atmana zaten izin vermeyecektir. 1731761973 MBR...
  5. denizbulut

Evet hocam yapılabiliyor. 1731681754 Şu video ile diski önce çevireceksiniz Ardında şunun ile de format usbsi hazırlayıp uefi format ho
  6. denizbulut

Kim diyor tam olarak ?
  7. denizbulut

Şuan muhtemelen depolama birimlerin mbr formunda. Öncelikle onları gpt formuna geçirmen gerekiyor. Ardından uefi bios kurman gerekiyor. Herhangi bir donanım değişikliğine gerek yok
  8. denizbulut

Windows arama yerine sistem bilgisi yazıp girer misin. Orada bios modu eski mi uefi mi yazar mısınız
  9. denizbulut

2. el XBOX kontrolcü alınır mı

Alınır hocam , reklam gibi olmasın ama dediğiniz fiyata bende satıyorum. Toplasanız 10 saat oynadım yada oynamadım :)
  10. denizbulut

Nvidia broadcast başlatılmıyor.

Selam dostum windows+r tuşuna basıp oradan msconfig yazıp giriş sağla. Ardından hizmetler yazan kutucuğa tıkla. Sol altta ki tüm microsoft hizmetlerini gizle kutucuğuna tıkla ve aşağılara doğru inip nvidia broadcasti bul. Eğer işaretli değilse işaretleyip uygula ve tamam diyip pcyi yeniden...
  11. denizbulut

Öneri Logitech G29 İle Uyumlu Shifter Önerileri

kendi shifteri var zaten hocam neden ondan satın almıyorsun
  12. denizbulut

Yardım GMK67 klavye alınır mı?

Gümrüğe takılmaz kolay kolay , çok siparişim oldu aliexpress üzerinden hiçbiri takılmadı. Tabii %100 garanti veremem orası ayrı 1713889648 Ama güzel kullanışlı klavyelerden birisidir. Aylardır kullanıyorum tek bir şeyi beceremedim sadece o da '' + '' yapamadım.
  13. denizbulut

Yardım GMK67 klavye alınır mı?

Merhabalar dostum bende foto istemiştin konunu görmüşken buraya atayım
  14. denizbulut

Yardım GMK67 KİTİ 1800TL alınır mı?

Merhabalar hocam , dediğim tarihte ürünü satın aldım. Şuan bu klavyeden yazıyorum hatta. Kasa çok çok sağlam bir hissiyat vermiyor ama dağılacak gibi bir histe vermiyor. Bu klavyeyi toplayan arkadaş önce kendisi için toplamış fakat daha farklı bir ürüne geçmek istediği için elinden çıkarıyordu...
  15. denizbulut

Çözüldü✓ Pc için gamepad önerisi

https://www.n11.com/urun/sony-playstation-5-dualsense-controller-ps5-kol-beyaz-3100872?magaza=n11 n11 kendisi satıyor bakabilirsin buradan
  16. denizbulut

🔥🔥🔥Vatan Sistem Yapıştırın

8*9k dediğin para 22nin neredeyse yarısı ama yine de bilirsin.
  17. denizbulut

Apu Sisteme Ekran Kartı Takılır mı ?

Ekran kartını 2. el alıp diğerlerini parça parça toplayabilirsin hocam
  18. denizbulut

🔥İndirim Corsair HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Kablolu Gaming Kulaklık - 2599₺

Çok üst düzey alacağın kulaklık hariç hepsi sanal 7.1 zaten hocam
  19. denizbulut

Pc Kendisini Kapatıyor Neden Olabilir ?

Sıvı soğutucu da 1 tane 3 pin 1 tane de 4 pinli giriş vardı. Araştırdığımda 3 pinli olan pompa girişiymiş onu öğrendim. Normalde ben pompa girişini cpu fana takmıştım. Neyse şimdi 3 pin yani pompa girişini anakartta özellikle pompa girişi yok diye sys fana , 4 pinli olan fan kablosunu da cpu...
  20. denizbulut

Pc Kendisini Kapatıyor Neden Olabilir ?

İşlemci ile alakalı bir durum sanırım. Sıvı soğutucu için olan kablo bağlantılarımın yerini değiştirdim şuan düzeldi. Az önce işlemci boşta 90 95 derecelere çıkıp kendini korumaya alıp pcyi kapatıyormuş. Sıvı soğutucu var bu arada 240mm fanları şimdi sessiz modda kullandığım halde boşta 30...
Top Bottom