Arama sonuçları: *

1. denizbulut

250CC motor önerisi.

Bende bu mantıktaydım bu yüzden zaten sr almasına karşıyım. Başlangıç için bence sürüş kalitesi olarak ideal bir motor değil. İlk motorum 250sr benimde. Ama arkadaş çevremdeki farklı makineleri kullandıkça aslında hiç mantıklı bir tercih olmadığını anladım. Kesinlikle rahat bir motor değil...
  2. denizbulut

250CC motor önerisi.

Cf 250sr kullanıcısıyım. Motor alırken biraz mantıklı davranmış olsaydım bajaj Dominar 250 veya 400ug alırdım. Sana da kesinlikle bu 2 modelden birisini öneririm. Dominarlar 250srdan çok daha heybetli ve kalıplı motorlar. Sürüş olarak da çok keyiflidir. Ama illa 250sr alasım var diyorsan da...
  3. denizbulut

Motor Ekipmanı Tercihi Hakkında

Kaskı çok uygun bir fiyata almıştım hocam. Tns pro hakkında detaylı bir bilgi bulamadım hocam 1748095568 Daha almadım çünkü aklıma yatan bir şey bulamadım. Öneriniz var mıdır
  4. denizbulut

Ayakkabıda alacağım fakat yukarıda ki ekipmanlardan tam olarak emin değilim. Kredi kartına taksit ile alacağım zaten bundan dolayı ayakkabıya da aynı zamanda alabilirim. Ama dediğim gibi öncelik olarak ne alacağımı kesinleştirmek. Çok fazla model var
  5. denizbulut

Merhabalar , ekipman alacağım ve seçtiğim bir kaç parça var ve satın almadan önce sizlere danışmak istiyorum. Yazlık veya mevsimlik ürünler bakıyorum genel olarak. 1.80 100kg bir vücuda sahibim. Motor olarak 250sr kullanıyorum. Şuan hazırda ekipman olarak sadece kaskım mevcut ve sırasıyla her...
  6. denizbulut

Motor Ekipman Önerisi

Hocam maşallah eline emeğine sağlık. Belirtmeyi unutmuşum fakat şuan yazlık , kışın ise kışlık almak üzere 2 ceket almayı düşünüyorum. Bir kaç gündür deli gibi araştırıyorum bende bir kaç ürün buldum. Ceket , https://www.motomax.com.tr/shima-mesh-pro-2-korumali-motosiklet-montu-siyah-/-beyaz...
  7. denizbulut

Motor Ekipman Önerisi

Yani bütçe meselesi birazda aslında. Bütçem elvermiş olsa sadece 25k ya gider baba bir pantolon alırım. 40-50k ya bir ceket alırım. Motor meselesi değil yani olay. Yukarıda arkadaşta demiş çok düşük hızlar bile yeterli oluyor ciddi yaralanmalar ve en kötüsü ölüm için. 250cc bir motorum var ve...
  8. denizbulut

Motor Ekipman Önerisi

Kask hariç komple ekipman arayışım mevcut. 20-25k gibi bir bütçe var. Öncelik Ceket , eldiven ve pantolon. Duruma göre + bot. İnterkom olarak kn6100 düşünüyorum. Önerilerinizi alabilirim.
  9. denizbulut

Ryzen 7 5700x3d için soru

Stok fan , 5600 de bile bir süre sonra yetmiyor. 5700x3d bir işlemciden bahsediyoruz. Yine de test edersin zararı olmaz. Zaten çok yüksek olursa sistem kapatır kendisini
  10. denizbulut

Stok fan yeterli değil.
  11. denizbulut

9.5a o işlemci alınır mı hocam sence ? Sat elindeki anakartı ve rami. DDR5 e geçiş yap
  12. denizbulut

29K monitör dahil sistem toplama

Halledersin neden olmasın https://www.itopya.com/frekans-a7-intel-core-i5-12400f-gigabyte-geforce-rtx-4060-windforce-oc-8gb-16gb-ddr5-500gb-n_h28842...
  13. denizbulut

GİGABYTE B850M Aorus Elite anakart alınır mı?

S Sırf görüntüsü için bile ATX olan alınır bence
  14. denizbulut

🔥İndirim Piyasanın en ucuz 4060-14400f sistemi

Valla knk 23.300e şuan piyasada başka yoktu maalesef
  15. denizbulut

🔥İndirim Piyasanın en ucuz 4060-14400f sistemi

https://www.itopya.com/thunder-4060-v3-intel-core-i5-12400f-gigabyte-geforce-rtx-4060-windforce-oc-8gb-16gb-ddr4-51_h28796 Kasa ve SSD 1 tb yapıp bunu çektim 23.300e bu daha mantıklı geldi şahsen bana
  16. denizbulut

Monitör ve Ekipman Tavsiyesi

Bütçe dahilinde 4 ürün arıyorum hocam. 7000 TL bütçe var. Bu bütçeye kablosuz zor. 1742814730 Ghosting muhabbetinden haberim var. Abime hediye olarak alıyorum. Ama bütçe dahilinde ekipmanlara da bütçe açmak için samsungu düşünebilirim. Arasında 800tl fark oynuyor
  17. denizbulut

S1000rr görünümlü 125 CC yeni motor

Piyasada senelerdir olan motorlarla bunu karşılaştırmayın. Aldığınızda yaşayacağınız parça ve servis konularını gözardı etmeyin.
  18. denizbulut

Monitör ve Ekipman Tavsiyesi

Merhabalar , 7000 TL Bütçe mevcut. Min 144 Hz Monitör , Kulaklık , Klavye ve Mouse önerisi istiyorum. Monitör olarak aklımda , MSİ İPS Panel ve SAMSUNG VA PANEL . Samsungu alırsak ekipmana daha çok bütçe kalır ama bilemedim ne yapacağımı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  19. denizbulut

Yardım 250cc altımda küçük kalmayacak motor önerileri

Knk dominar bakmanı tavsiye ediyorum. Bende 250 sr var , bende dominar ile takaslamaya çalışıyorum çok tatlı makine. 160kya sıfıra yakın dominar 250d bulursun , bütçeyi biraz zorlarsan temiz 400 ug de bulursun.
Geri