Motor Ekipmanı Tercihi Hakkında

denizbulut

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
330
Bütçe
30000
Merhabalar , ekipman alacağım ve seçtiğim bir kaç parça var ve satın almadan önce sizlere danışmak istiyorum. Yazlık veya mevsimlik ürünler bakıyorum genel olarak. 1.80 100kg bir vücuda sahibim. Motor olarak 250sr kullanıyorum. Şuan hazırda ekipman olarak sadece kaskım mevcut ve sırasıyla her şeyimi tamamlamak istiyorum.
Kaskımında modelini bırakıyorum ekipmanlar ile bütünlüğü açısından sadece https://www.ozenmotor.com.tr/ProductDetails/ls2-thunder-karbon-kask/114/16606

Mont olarak , Shima Solid düşünüyorum. 2. Seviye korumalar ile birlikte geliyor. 2. Seviye sırt koruması da dahil. 12000 TL gibi bir fiyatı mevcut. https://www.motomax.com.tr/shima-so...OHHSbRwhj93K96AKRvZWmTJ7rMB3DgaEv8etXxov8Mcnv

Eldiven Olarak bir çok kişinin önerisi olan Knox Orsa 4 düşünüyorum. 7000 TL gibi bir fiyatı mevcut.

Pantalon olarak ise Rider Denimın gündelik Pantalonlara çok yakın bir ürünü olan bu modelini düşünüyorum. Fiyatı 5000 TL. https://riderdenim.com/oniks-motosiklet-pantolonu

Fikirleriniz ve önerileriniz nelerdir ?

Eldiven ve monttan biraz kısıp ayakkabı da almanı öneririm. Günlük ayakkabıya benzer modeller mevcut. Spor ayakkabı kaza anında ayaktan fırlıyor. Fırlamasa bile sürtünme dayanıklığı ve ezilme dayanıklığı yok.

Eldiven ve monttan biraz kısıp ayakkabı da almanı öneririm. Günlük ayakkabıya benzer modeller mevcut. Spor ayakkabı kaza anında ayaktan fırlıyor. Fırlamasa bile sürtünme dayanıklığı ve ezilme dayanıklığı yok.
Ayakkabıda alacağım fakat yukarıda ki ekipmanlardan tam olarak emin değilim. Kredi kartına taksit ile alacağım zaten bundan dolayı ayakkabıya da aynı zamanda alabilirim. Ama dediğim gibi öncelik olarak ne alacağımı kesinleştirmek. Çok fazla model var

Ayakkabıda alacağım fakat yukarıda ki ekipmanlardan tam olarak emin değilim. Kredi kartına taksit ile alacağım zaten bundan dolayı ayakkabıya da aynı zamanda alabilirim. Ama dediğim gibi öncelik olarak ne alacağımı kesinleştirmek. Çok fazla model var
Alpinestarın çok güzel günlük gibi gözüken ayakkabıları var.

Kaska o kadar bütçe ayırıyorsan neden LS2 dostum?
HJC gibi çok daha kaliteli markaların kaskları da mevcut bu fiyatlara.

Mont olarak da alternatif istersen TNS Pro modellerine bakabilirsin.

Dostum daha aldın mi bilmiyorum ama mont alırken A/AA/AAA sertifikası olanları al. Korumaları kendin ekleyip değiştirebilirsin ama kumaş kalitesini değiştiremezsin

Kaska o kadar bütçe ayırıyorsan neden LS2 dostum?
HJC gibi çok daha kaliteli markaların kaskları da mevcut bu fiyatlara.

Mont olarak da alternatif istersen TNS Pro modellerine bakabilirsin.
Kaskı çok uygun bir fiyata almıştım hocam. Tns pro hakkında detaylı bir bilgi bulamadım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum daha aldın mi bilmiyorum ama mont alırken A/AA/AAA sertifikası olanları al. Korumaları kendin ekleyip değiştirebilirsin ama kumaş kalitesini değiştiremezsin
Daha almadım çünkü aklıma yatan bir şey bulamadım. Öneriniz var mıdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,515
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri