Arama sonuçları: *

1. R

🔥İndirim DJI Mavıc 3 Classıc Vatanda 50.163 TL

DJI Mavıc 3 Classıc Vatanda 50.163 TL Akakçe den kontrol edılırse en dusuk fıyat 57k bandında . Ihtıyacı olan degerlendırebılır. https://www.vatanbilgisayar.com/dji-mavic-3-classic-rc.html
  2. R

Mavi Ekran Güncellemeden Sonra Oluşan "Windows Bu Aygıtı Durdurdu (Kod 43)" Hatası

-Eskı surucu yuklemeyı denedım. sonuc olumsuz - Bıos Guncel uzun zamandır.Bıosu default ayarlara getır dıyen olmus getırdım sonuc olumsuz. - Tekrar formatlayıp guncellestırmelerı durdurdum. ardından butun kurulumları manuel yaptım. sonuc yıne olumsuz. Kafasına gore bır kod:43 verıyor bır...
  3. R

Mavi Ekran Güncellemeden Sonra Oluşan "Windows Bu Aygıtı Durdurdu (Kod 43)" Hatası

Merhaba arkadaşlar. i7 10750h + rtx 2060 kombınasyonuna sahıp bır ACER laptopum var. Aylardır guncellemedıgım Windows 10 bilgisayarımın otomatık guncellestırmelerını actım ve guncellemelerını yaptım aynı zamanda nvıdıa guncellemesını de son surumle guncelledım. Ne olduysa ondan sonra oldu...
  4. R

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Gece İndirimi (%20)

Bende a101 e gelen ONVO 65 ,nç andorıd arayuzlu olan tv yı aldım. TV 9000 lıra oldugunda muadıllerı de 14bın tl den baslıyordu . panelını felan arastırarak almıstım. şunu soyleyeyım artı ve eksı olarak. tv IPS oldugundan ışık sızması var kenarlarda. fılm ızlerken felan kendını bellı etmıyor onu...
  5. R

Mavi Ekran 4K Tv'de 4070ti ile oyunda yırtılma/kasma sorunu

4K Tv'de 4070ti ile oyunda yırtılma/kasma sorunu mevcut. cozunurluk dusuk olunca yırtılma- normalde kullandıgım gıbı 2k ayarlayınca kasma seklınde sorun oluyor. deneyımlerınız nasıldır? Normalde kasmasını beklemıyordum.
  6. R

50CC Blueberry Gaz Kesme Arızası

Nerde 80lik yaptirdiysaniz oraya başvurmanızi öneririm. Yükseltmeyi siz yapmadiysaniz herhangi bir Küba bayiine danışın onlar nerede 80lik yaptiriyorsa oraya yönlendirir. Yazılımi heryer atamıyor, kartın fabrikaya gidip gelmesi gerekebiliyor bazi motorlarda , tabi sorun yazılımla ilgiliyse...
  7. R

50CC Blueberry Gaz Kesme Arızası

80cc yükseltirken yazılım da ona göre ayarlanır yakıt akış miktarı yetersiz ayarlanmış olabilir.
  8. R

Yardım Fifa 23 Açılmıyor EA !

Gamepass alınca FIFA oynanabiliyor mu? EA pass almak gerekiyor mu ayrıca
  9. R

23k motosiklet önerisi

mondıal wıng 50i , kuba blueberry 50cc . çin malı 50 lıklerın hepsı aynı sayılır. bunların ıkıncı elını bulup alırsın sanırım
  10. R

Yardım Bilgisayarım sizce ne kadar eder

Ramler harıc fıyat lıstesı olarak bana son fıyatı ozelden yazarsan degerlendıreyım.
  11. R

144-165Hz en fazla 1ms İPS 24-27 inç Monitör önerisi

Kesinlikle 2k almalısın monitörü, vg27aq1a tavsiye ederim
  12. R

Warzone 2.0 Düşük GPU ve CPU kullanımı?

Selamlar Warzone 2.0 da sistemimin alabileceği FPS ten daha düşük değerler aldığını düşünüyorum. Sistemim Ryzen 5600 + 4070ti + 16 gb ram şeklınde ozetlenebılır. Low ya da Ultraya almam neredeyse hiçbirşey farkettirmiyor. Oyun 120 fps civarında dolaşıyor ve CPU ve GPU %50-65 dolaylarında...
  13. R

Gamebooster GB-327LCQ-H 32 VESA DESTEĞİ VAR MI ?

Arkasında kare şeklinde yerleşmiş 4 vida yeri varsa Vesa destegi vardir
  14. R

Monitörü tahta duvara asma.

arkadakı tahta muhtemelen suntadan yapılmıstır. yanı ınce bır tahtadır. eğer oyleyse ona bırsey sabıtleyemen saglıklı olmaz. eger arkadakı tahta 0.8mm mdf tahta ıse yanı yaklasık bır parmak kalınlıgında ıse ozaman ucuz olan aparattan alıp vıdalayarak sabıtlersen işni gorur. hareket etmesını...
  15. R

VESA dedıgımız şey monıtor standını monıtore baglamaya yarayan bır standart. arkada gorunen kare seklınde yerlesmıs 4 adet vıdalama yerı varsa. VESA da vardır. monıtorun kodunu aratıp teknık detaylarda vesa destegı olup olmadıgını arattıktan sonra ınternetten uygun monıtor standını alıp...
  16. R

Monitörde Vesa destegi varsa, Vesa olarak aratın
  17. R

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer II - 240 Intel AR-ACFRE00046A

Kalite kontrolünden geçti demek
  18. R

Yardım KASANIN SORUNU NE ? (YANIYOR)

Kendini giysi dolabına kapatsan bu kasadaki donanimlardan daha rahat nefes alırsın o derece kötü kasa. On paneldeki plastiği çıkart ya da benzer bir çözüm oluştur. Önden soğuk hava girmiyor kasaya. Donanımların soğuması için ön fanlar içeri hava çekerken arkadaki ve varsa üstteki fanlar havayı...
  19. R

RTX 3090 mı 4070 ti mı Mantıklı

Render için 3090, oyun için 4070 ti.
  20. R

Çözüldü✓ Corsair cv650 ile 4070ti kullanmak?

kablo nasıl yanlış takılabılır kı zaten, 12v tek kablo çıkıyor psu dan . çıkan tek kablodan da 6+2 olarak iki adet pın ayrılıyor. nvıdıa ne dıyor bılmıyorum ama kullanıcı tecrubelerı şunu soyluyor. PSU 12v kanalı 2 tane olacak. bu ıkı kanaldan gelen 12v 6+2 pınlerle ekran kartından cıkan pın...
Geri