Monitörü tahta duvara asma.

KasapBey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,212
Mönitörüm ayakları biraz uzun olduğu için fare ve klavye için yer çok az var. Masamın duvarına asmak istiyorum fakat bunu nasıl yapacağım. Bir aparatımı var. Sorun şu. Masamın duvarı tahta. Yani MDF duvardan. Asarsam ağır gelebilir mi? Monitörüm: Samsung Odyssey G3 24"

monitör masa askı aparatı.

Görmedim hocam vesa bir standart senin monitörün ile askı aparatının birleşmesini sağlıyor

Arkadaşın dediği gibi aratarak bütçenize uygun olanı yorumlarına bakarak alın ve kullanın
Nasıl bir şey. Bir örnek atarmısın. Monitöre uyup uymayacağını nasıl anlayacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görmedim hocam vesa bir standart senin monitörün ile askı aparatının birleşmesini sağlıyor

Arkadaşın dediği gibi aratarak bütçenize uygun olanı yorumlarına bakarak alın ve kullanın
Birde bunu tahta ince bir zemine nasıl takıcam ?

Nasıl bir şey. Bir örnek atarmısın. Monitöre uyup uymayacağını nasıl anlayacağım.
ricoo-monitor-tutucu-dondurulebilir-egilebilir-uzatilabilir-ts2711-evrensel-13-30-inc-8-kg-ves...png

Alacak olduğunuz şey ortalama bu şekilde görünecek YouTube dan vs nasıl bağlanıldığına bakarsanız kafanızda ki soru işaretleri gitmiş olacak
Örn

VESA dedıgımız şey monıtor standını monıtore baglamaya yarayan bır standart. arkada gorunen kare seklınde yerlesmıs 4 adet vıdalama yerı varsa. VESA da vardır. monıtorun kodunu aratıp teknık detaylarda vesa destegı olup olmadıgını arattıktan sonra ınternetten uygun monıtor standını alıp baglayabılırsın. senın monıtoru ınternette arattıgımda Vesa Standardı:100 x 100 olarak gorunuyor.

ıstersen bu sekılde masaya sabıtlenen aparatlardan alabılırsın

butcen az ıse bu tarz olanlar da iş gorur

Desteğini olup olmadığını nasıl anlayacağım.

Alıntıyı görüntüle
Alacak olduğunuz şey ortalama bu şekilde görünecek YouTube dan vs nasıl bağlanıldığına bakarsanız kafanızda ki soru işaretleri gitmiş olacak
Örn
Benim masa kitaplık gibi. Arkası kapalı. Yani böyle tutturmalı bir şey yok böyle olsa zaten o aparat bile sığmaz.

Alıntıyı görüntüle
Örn
VESA dedıgımız şey monıtor standını monıtore baglamaya yarayan bır standart. arkada gorunen kare seklınde yerlesmıs 4 adet vıdalama yerı varsa. VESA da vardır. monıtorun kodunu aratıp teknık detaylarda vesa destegı olup olmadıgını arattıktan sonra ınternetten uygun monıtor standını alıp baglayabılırsın. senın monıtoru ınternette arattıgımda Vesa Standardı:100 x 100 olarak gorunuyor.

ıstersen bu sekılde masaya sabıtlenen aparatlardan alabılırsın

butcen az ıse bu tarz olanlar da iş gorur

https://www.hepsiburada.com/e-sat-10-27-hareketli-lcd-monitor-aski-aparati-pm-HB000011SFTA Bu nasıl.

Benim tahta bunu tutmaz ya. Çok ağır gelir.

Benim masa kitaplık gibi. Arkası kapalı. Yani böyle tutturmalı bir şey yok böyle olsa zaten o aparat bile sığmaz.

https://www.hepsiburada.com/e-sat-10-27-hareketli-lcd-monitor-aski-aparati-pm-HB000011SFTA Bu nasıl.

Benim tahta bunu tutmaz ya. Çok ağır gelir.
arkadakı tahta muhtemelen suntadan yapılmıstır. yanı ınce bır tahtadır. eğer oyleyse ona bırsey sabıtleyemen saglıklı olmaz. eger arkadakı tahta 0.8mm mdf tahta ıse yanı yaklasık bır parmak kalınlıgında ıse ozaman ucuz olan aparattan alıp vıdalayarak sabıtlersen işni gorur. hareket etmesını ıstemıyorsan VESA yazdıgında çıkanlara bakarak düz*sadece askı şeklınde aparatlardan da alabılırsın.

Geri