Arama sonuçları: *

1. Ozaiistaken

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Bir şey farkettim. @somoncum senin görüntü ayarlarını yaptığım zaman, bir şeyler izlerken FPS düşüyor gibi oluyor. Yani ayar yapmadan daha akıcı iken, ayar yaptiktan sonra fps düşüyor. Sanırım ghosting oluyor. Sen de bir dene istiyosan Netflixten hareketli bir şeyler aç, önce senin ayarlar açık...
  2. Ozaiistaken

Neden böyle düşünüyorsunuz?
  3. Ozaiistaken

Dolby visionı deneyip bakmak lazım. Gözüne hitap ediyorsa açık bırakırsın. Ama bence senin yaptığın ayarlarla görüntü daha güzel oluyor Dolby visiona göre.
  4. Ozaiistaken

Evet soluk geldi bana. Özellikle Devil May Cry'da denemek istedim çünkü çok canlı renkleri var. Custom yapılıyor mu bilmiyorum tam anlayamadım.
  5. Ozaiistaken

Çıkıyor ama ben pek beğenmedim dolby visionı. O yüzden Netflix ayarlarından HDRı kapatıp, kendi görüntü ayarlarımı yaptım.
  6. Ozaiistaken

Sadece 3 adet dolby video seçeneği vardı. Belki açılan içeriğe göre değişiyordur. Netflix Devil May Cry'da denemiştim.
  7. Ozaiistaken

Tamamdır teşekkürler. Senin daha önce yazdığın görüntü ayarlarını da kendime gore kişiselleştirip yaptım 10 numara oldu. Ama her uygulamaya göre farklı yapmak gerekiyormuş. Uyduda yaptığın ayarlar Netflixte geçerli olmuyor, Netflixte yaptığın ayarlar Youtubeta geçerli olmuyor vs. Ayrıca...
  8. Ozaiistaken

Hayırlısı olsun hocam. Seri numarası garanti belgesinin üstünde S/N diye yazan yer mi? Benden de seri numarası istediler de onu gönderdim.
  9. Ozaiistaken

Teşekkür ederim arkadaşlar. Fazla merak bazen can yakabiliyor işte 😄 İnşallah kötü bir durumla karşılaşmayız artık yarın kurmaya gelecekler. Aileme hediye almıştım zaten televizyonu, bir sıkıntı çıkarsa çok üzülürler. Hayırlısını umalım.
  10. Ozaiistaken

Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Dün televizyonu teslim aldım, ben uyurken babam sadece tutma iplerini sökmüş ve kutunun içine bakmış. Televizyonu hiç çıkarmamış, dokunmamış. Bu şuanda garanti kapsamından çıkmış mı oluyor?
  11. Ozaiistaken

Benimki de doblo tarzi bir araçla geldi ve tek kişiydi. Bence ellerinde ne varsa o arabaya koyuyorlar. 1763988101 Servisi aradım kurulum için çarşamba günü geliriz diyorlar .d Aileme sürpriz yapacaktim onlar evde yokken kurdurup. Şimdi kutusuna bakarız artık. Hoş olmadı sağlık olsun, inşallah...
  12. Ozaiistaken

Evet ulaştılar bana da. Kayıt açsın hemen ilçemdeki servisi arayacağım.
  13. Ozaiistaken

Müşteri hizmetleri bana ghosting yapıyor. Kalbini mı kırdım acaba😔
  14. Ozaiistaken

55 mini led mi? Hangisi o link atabilir misiniz? Hayırlısı olsun.
  15. Ozaiistaken

Benim de kargom şuan şehrimde, teslimat merkezinde bekliyor pazartesiye ertelediğim için. Umarım başına bir şey gelmez. Gelirse gerçekten iade yerine değişim yapmak isterim sonuçta indirim yakalayıp o televizyonu zor bela almışız. Bakalım beklemedeyiz. Hayırlısı.
  16. Ozaiistaken

Kolay Gelsin müşteri temsilcisi ile konuşup kargomun pazartesi dağıtıma çıkarılmasını talep ettim. Amazon gerçekten kargo konusunda rezalet bir hizmet sergiledi. Bir daha asla.
  17. Ozaiistaken

Teslimat tarihi seçebiliyorum ama Cumartesi yazdığı için daha erkeni seçemiyorum. 15 Kasım'da sipariş verdiğim ürünü de bu hafta içinde teslim almak istiyorum doğal olarak. Temu'dan sipariş verseydim şimdiye gelmişti.
  18. Ozaiistaken

Bir daha Amazon'dan ürün almayı düşünmüyorum. 15 Kasım sipariş verdiğim televizyon, cuma teslim edilecek yazıyordu. Tamam dedim nöbet saatlerime uyuyor. Dün kargoya verildi ve yarın teslim edilecek yazıyor yani bugün. "Kolay Gelsin" adlı firmanın sitesine girip kargo takip sorgulattığım zaman...
  19. Ozaiistaken

Maşallah hocam. Ben 15 Kasım'da sipariş vermiştim az önce baktım kargoya verilmiş. Sanırım gerçekten fabrikadan stok getirip, ondan sonra ayni anda kargoya veriyorlar.
  20. Ozaiistaken

15'inde sipariş vermiştim hala kargoya verilmedi. Teslim tarihi cuma yazıyor bakalım hayırlısı.
Geri