Geçen günlerde ses ayarı 20 olmasına rağmen bass olan sahnede bir tuhaflık sezmiştim, ses modlarını değiştirip aynı sahnede bir düzelme olmayınca bu paraya bu kadar köfte oluyo diye düşünmüştüm.
Story'de amazonda girilen ilk fiyat 45-50k arası birşeydi sonradan baktığımda fiyatı düşürmüşler. Burada dönen muhabbeti incelemeye geldiğimde ses sorunu yaşayan arkadaşların yorumlarını görünce iyi ki gelip incelemişim. Keşke Next marka olarak bir adım daha ileriye gidip bu seriye ait olan ürünleri sattığı müşterilerini arasa da bu konuyu bilgilendirip aksiyon alsa çok mükemmel olur.
50 hz videosunu paylaşan arkadaştan da Allah razı olsun. Hemen açıp denedim ve benim yaşadığım sorunun kaynağını öğrenmiş oldum. Servise yazdım. Yarım saat içerisinde aradılar, Başakşehir'de bir başka müşteride de aynı sorun olduğunu ve arka kapağın değişimi için servis sipariş kaydı oluşturacağını söyledi.
Hatta arka kapağı açıp karton sıkıştırın idare etmek için falan da dediler
Fabrikadan kapak anca haftaya gelir muhtemelen, gelince gelip değiştireceklermiş. İşlem yapılınca tekrar bilgi veririm.