🔥İndirim NEXTSTAR 55 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 19.499₺

Üslubunuz çok yanlış. Bildiğinizi sandığınız ama bilmediğiniz bir konu kameranın sağdan sola çevrilmesindeki takılma atlayarak ilerleme hz ile ilgili değildir. Alakası yoktur. Diğer markalar bunu hafifletmek için çeşitli teknolojiler kullanır fakat başka yeri bozar.

Cloudstream dan 1080p içerikleri izlerseniz öyle olur. Online izleme sitelerinden film izlerseniz öyle olur. Teknik detayı araştırıp öğrenin bitrate nedir öğrenin. Her 1080p yazan 1080p değildir. Her 4k yazanda 4k değildir. 4k'yı sıkıştıra sıkıştıra berbat edip 1080p den biraz daha iyi olacak kadar batırıyorlar. Stremio dan gerçek en az 10-20gb civarı 4k içerik açıp izleyin. HDD den direk 4k içerikleri oynatın farkı görün.
Remux versiyonlar var. Gerçek 4k için Lotr için her filim 120 gb bandında örneğin

Remux versiyonlar var. Gerçek 4k için Lotr için her filim 120 gb bandında örneğin
Evet hocam ama ben uğraşamam o kadar boyutla 1000mgbt net var fakat depolayıp tv ye taşımak mesele, bence en konforlusu "stremio+debrit" debrit kullanmıyorum. Popüler içerikleri izlenecek kadar takılmadan iyi kalitede veriyor eğer çok takılma yaşarsam clodstream kraptor+ yeterli geliyor.

hareketli sahnelerde başım beynim ağrıdı. 60 HZ tv alırsan böyle olur. paraya kıyıp LG OLED almak şart oldu.
Oyun TV si değil zaten bana parlaklık ve renk lazım diyenler için birebir ürün kendisi

Adam akıllı OLED TV ler 60k dan başlıyor onlar da 55 inch olanları.

Benim cihazda akşamüstü kuruldu. Menü geçişleri gayrt hızlı, renkler, parlaklık gayet iyi. Sadece eski lg soundbarımı optik kabloyla bağladıktan sonra ana kumandadan ses kısabilmeyi yapamadım. Bt ile bağlayarak çözdüm.

Benim cihazda akşamüstü kuruldu. Menü geçişleri gayrt hızlı, renkler, parlaklık gayet iyi. Sadece eski lg soundbarımı optik kabloyla bağladıktan sonra ana kumandadan ses kısabilmeyi yapamadım. Bt ile bağlayarak çözdüm.
HDMI varsa o da olur.

Başka markalarla da deneme fırsatım oldu. LG soundbarı sadece lg tvlere optikle bağlayınca ses kontrol edilebiliyor. Diğer tvlerde olmuyor.

Merhabalar,

Kullanan arkadaşlar ayaklar arasındaki mesafeyi (dik mi duruyor bilemiyorum ama yamuk ise en geniş / en dar şeklinde) iletebilirler ise çok makbule geçer ( aslında Next'in bunu özellikler kısmında vermesi gerekir, keza bir çok insan mevcut masa/sehpaya uyacak mı kaygısı taşıyor ).

Bir de, malum, uydu alıcılarında bulunan biss anahtar girme bu televizyonlarda da yapılabiliyor mu? Yapılabiliyor ise bilen arkadaşlar nasıl yapıldığını açıklar ise sanırım bir çok kişinin işine yarayacaktır.

İyi günler.

Merhabalar,

Kullanan arkadaşlar ayaklar arasındaki mesafeyi (dik mi duruyor bilemiyorum ama yamuk ise en geniş / en dar şeklinde) iletebilirler ise çok makbule geçer ( aslında Next'in bunu özellikler kısmında vermesi gerekir, keza bir çok insan mevcut masa/sehpaya uyacak mı kaygısı taşıyor ).

Bir de, malum, uydu alıcılarında bulunan biss anahtar girme bu televizyonlarda da yapılabiliyor mu? Yapılabiliyor ise bilen arkadaşlar nasıl yapıldığını açıklar ise sanırım bir çok kişinin işine yarayacaktır.

İyi günler.
Ayaklar dıştan dışa 108cm geliyor.
tv de eARC var mı, yoksa ARC mi
eARC var

Ekler

• 1000124383.webp
    1000124383.webp
    515.5 KB · Hit: 92
  • 1000124389.webp
    1000124389.webp
    434.9 KB · Hit: 92
Son düzenleme: