muradsedat
80+
- Reaksiyon skoru
- 75
Teknoloji sektöründe değilim çok alakasız bi sektörde çalışıyorum. Şirketler nasıl çalışır onu biliyorum senin anlayamadığın şey bu.TCL'nin bu Türkiye'ye özel fiyat politikasını savunun bir kaç kişi var genelde donanımhaber forumlarında geziyorlardı buraya da damlamışlar. Adamların yazdıkları yorumlar ancak para verilerek yazdırılır sırf TCL ve Bilkom'u savunabilmek adına şekilden şekle giriyorlar çok garip yemin ederim. Sırf bilgisayar parçalarına bakacak bile olsan Amerika ve Avrupa'ya göre bizim ülkede ucuza satılan bir sürü bilgisayar parçası var ekran kartından tut monitörüne kadar sanırım amd, nvidia, lian li vs de vergi vermiyor Türkiye'de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hesaplayamadı ve cevap veremedi Bilkom'un paralı elemanı. Türkiye'de vergi veren tek kurum var o da Bilkom bunu öğrenmiş olduk.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Z
Zaten orada da öyle yazıyor 336 ile 50"i 2880 ile 98"i eşleştireceksin.
gayette hesapladım ve yazdım ama sende anlayabilecek kapasite yoksa benimde yapabileceğim bir şey yok.
kimseyle bir bağım yok evimde tcl tv de yok philips ve samsung var
3 monitörüm var LG samsung ve KTC marka yani TCL ile hiçbir bağım yok
Tek derdim senin her konuya atlayıp boş boş TCL hepinizi kandııyor bak almayada bu para agaaa diye saçma sapan bağırman
İronik olan TCL in konu ile hiçbir alakası yok...