1-2 arka sayfa da var..test için hangi videoyu açıyorusunuz ben de evdekilere atayım teslim almıslar tv yi
Bende bulamadım ayar linkiniİnstagramdan payalaşılanda ayarlar link olarak ekliyorum demiş eklenmemiş nerde ulaşabiliriz
Bir ekip beni aradı onlar da aynı şeyleri söyledi duvar vidalarını taktım iyice sıkıştırdım. Bende yine devam ediyor detaylı video attım adamlara arka kapak titriyor resmen elle dokunulduğunda ses azalıyor veya bazı bölgelere dokununca kesiliyor. Adamlara da aynı şekilde söyledim bazı bölgerere detaylı bir müdehale edilmesi lazım bu sesin kesilmesi için diye, gelip bi kontrol edelim dediler bakalım ne zaman gelecekler.Bu zırıltı sesi için önerdiğiniz şarkı hangisiydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
50hz bass testte zırıltı yaptı. Kuruluma gelen adam birini aradı. Askı aparatının vidalarını takınca düzeliyor demiş. Onları taktı zırıltı kesildi. Ama süngeri daha sağlıklı buluyorum. Tekrar zırıltı yapsın ki süngeri söyleyelim![]()
Önemsediğim bir şey değil de arka kapağın sabitlenme noktaları eksik bence onun için böyle sünger vs geçici çözüm , duvar askı vidalarının olduğu kısımların haricinde sağ ve sol bölmelere 2 şer vida noktası daha yapsalardı süngerden daha iyi çözüm olurdu çünkü kapak titriyor, siz de deneyebilirsiniz. 50 hz videosunda özellikle titreme yaparken subwooferın olduğu kısıma doğru elinizle hafif bastırın sesin kesildiğini göreceksiniz.gelir hallederler merak etme. bende 75 var ondan dolayı mı kesildi bilmiyorum ama vidalardan önce benim de çok titriyordu