❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Sadece kırmızı butona bastığınızda bir nevi uyku moduna almış oluyorsunuz. Kuruluma gelen servisin belirtmiş olması lazım aslında, bende söylemişlerdi. Elektrik kesintisi vb. durumlarda bir problem yaşamamak için basılı tutarak kapatın dediler.
Valla söylemedi, ama bana benimki kutuyu da atabilirsin dedi bilemiyorum o yüzden

Valla ben uğraştım fabrikadan gelecekler işte bakalım ne diyecekler.

Ben işlemin yanlış yapıldığını düşündüğüm için yazdım, kendileri ilgilendiler gelip görmek istediler vs bakalım sonuç ne çıkacak iade falan değişim derlerse uğraşmak istemiyorum açıkçası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 50 Hz videosundan ziyade

Bunu deneyin bass test yazınca çıkıyor zaten
Hocam adam bunu da denedi. Sünger takmadı ama duvar aparatı için uyumlu olan 4 vidayı arka panele takınca düzeldi. Şu an zırıltı yok. 75 aldım ben. Sinema deneyim pek yaşamadım ama youtube sinematik videolarda bi sıkıntı görmedim ghostingle alakalı

Hocam adam bunu da denedi. Sünger takmadı ama duvar aparatı için uyumlu olan 4 vidayı arka panele takınca düzeldi. Şu an zırıltı yok. 75 aldım ben. Sinema deneyim pek yaşamadım ama youtube sinematik videolarda bi sıkıntı görmedim ghostingle alakalı

IMG_8327.webp
IMG_8328.webp
IMG_8331.webp

Son düzenleme:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ghosting testi yapmadım, aksiyon filmi olarak Matrix izledim sadece orada da gözüme bir şey ilişmedi, fabrika servisi de az önce geldiler sağ olsunlar çok ilgililer, arka kapağa da temas oluyormuş oraya da sünger eklediler, sorun düzelmiş, benim linkini attığım bass test videosu ile denemişler.

Ghosting testi yapmadım, aksiyon filmi olarak Matrix izledim sadece orada da gözüme bir şey ilişmedi, fabrika servisi de az önce geldiler sağ olsunlar çok ilgililer, arka kapağa da temas oluyormuş oraya da sünger eklediler, sorun düzelmiş, benim linkini attığım bass test videosu ile denemişler.
Abdullah hocamız inceleme videosu yayınlayacak mı orada bir gelişme oldu mu kaçırdım ben

Abdullah hocamız inceleme videosu yayınlayacak mı orada bir gelişme oldu mu kaçırdım ben
Geçince bi tekrar deneyeceğim ama ürün genel hatlarıyla çok güzel duruyor

TV dün kuruldu @Discrew in paylaştığı video ile denedim, epey bir ses geliyor. Aşağı linki koydum.
Sanırım buna da sünger konacak,
Başvuyu WhatsApp üzerinden mi yapıyoruz?

Valla ben eve geldim denedim şimdi sorun devam ediyor, bilmem artık uğraşsam mı

Benim için o kadar önemli mi emin değilim

Benim için o kadar önemli mi emin değilim
benimkinde de var ama umrumda bile değil tükettiğim içeriklerin hiçbirinde rahatsız olmuyorum.

TV dün kuruldu @Discrew in paylaştığı video ile denedim, epey bir ses geliyor. Aşağı linki koydum.
Sanırım buna da sünger konacak,
Başvuyu WhatsApp üzerinden mi yapıyoruz?
test için hangi videoyu açıyorusunuz ben de evdekilere atayım teslim almıslar tv yi

@somoncum servis hala gelmedi jsjsjssjjsjssjsj.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,171,395
Üyeler
186,056
Son üye
dyrr
Geri