Arama sonuçları: *

1. Emre Kılıçer

Çözüldü✓ Razer BlackShark V2 X mi HyperX Cloud III mu

teşekkürler hocam cloud 3 almaya karar verdim. Şuan mikrofona ayıracak bütcem yok olduğu zaman bakarım tekrardan teşekkürler.
  2. Emre Kılıçer

Anladım peki cloud 3 mikrofon kalitesi nasıl birde amazon mu daha iyi olur almak için yoksa vatan teknosa gibi yerlerden mi 1731349685 İncehesap ve trendyolda 2000tl civarı vatan pahalıya satıyor galiba.
  3. Emre Kılıçer

Tamam hocam teşekkürkler yardımınız için
  4. Emre Kılıçer

Anladım cloud 3 daha iyi mi? onumu almalıyım
  5. Emre Kılıçer

vatanda ikiside 3000tl diğer sitelerde razer blackshark ucuz niye acaba
  6. Emre Kılıçer

Neden mesala artısı nedir pek bilmiyorumda kulaklıkları.
  7. Emre Kılıçer

Arkadaşlar yeni kulaklık alaçağım Hyperx cloud 3 ile Razer blackShark v2 x arasında kaldım sizce hangisi daha iyi ses kasmada ve mikrofon kalitesi olarak İkiside vatanda yaklaşık 3000tl.
  8. Emre Kılıçer

Çözüldü✓ Razer Blackshark V2 X alınır mı

Pempe değilde siyah yada beyaz olsa iyi olur birde bütceyi artırip cloud 2 almak daha mı mantıklı sizce
  9. Emre Kılıçer

mediamarkta 2300tl ne zaman düşer tahminen bide ses kartsız kötümü illa ses kartı lazım mı
  10. Emre Kılıçer

Arkadaşlar 2500tl bütcem var kulaklık alaçağım. Aklımda RAZER Blackshark V2 X var alınır mı fps oyunlarında ses kasması nasıl mikrofonu iyi mi? şimdiden teşekkürler
  11. Emre Kılıçer

2000tl'ye Kulaklık önerisi

Arkadaşlar artics 1 kulaklığım vardı bozuldu garantiye yolladım para iadesi yaptılar. Yeni bir kulaklık alacağım 2000tl 2500tl civarı kulaklık önerebilirmisininiz. Aklımda razer blackshark v2 x var iyi midir? şimdiden teşekkürler.
  12. Emre Kılıçer

Çözüldü✓ G305 nasıldır alınır mı

Hocam bilindik marka almak istiyorum birde vatan itopya gibi yerlerden olsun yarın gidip Alacağim razer deathadder V2 x nasıl sizce
  13. Emre Kılıçer

anladım hocam peki razer deathadder v2 x hyperspeed nasıldır biraz daha para katıp bunu almak mantıklımı yoksa g305 mi ?
  14. Emre Kılıçer

Çözüldü✓ Logitech g305 mi Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed mi

Çift tıklama sorunu oldu mu hic bide FPS oyunlarında nasıl
  15. Emre Kılıçer

Anladım hocam teşekkür ederim yardımlarınız için 1730057805 Vatan ve itopya olursa daha iyi olur
  16. Emre Kılıçer

Tamam hocam teşekkürler yardımınız icin
  17. Emre Kılıçer

Anladım hocam ben hem klavye ve mouse alaçağım klavyede g213 ile apex 3 arasında kaldım. G213 hayla kullanıyormusunuz nasıl çift tıklama sorunu kronik diyorlar doğrumu. Yarın klavye ve mouse alaçağım şuan bile ekran klavyesiyle yazıyorum.
  18. Emre Kılıçer

Çözüldü✓ Logitech g305 mi Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed mi

Arkadaşlar logitech g305 ve Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed arasında kaldım. Genellikle fps oyunları oynuyorum sizce hangisi iyidir?
  19. Emre Kılıçer

cift tıklama sorunu oluyormuş sizde oldumu hiç
  20. Emre Kılıçer

Çözüldü✓ 2000tl klavye önerisi

Tamam hocam yardımınız için teşekkürler
Top Bottom