Arama sonuçları: *

1. T

12400F Fan yüksek devirde çalışıyor

Yeni sistem yükseltmesi yapıp ddr5 ram ve anakart aldım, termal macunu da kryonaut ile değiştirdim fakat yük altında 2500-2600 rpm de çalışıyor bu normal mi? stok fanı ile kullanıyorum sıcaklık değerleri 67-75 derece arasında boşta ise 35-40 derece ve 1000 rpm. bu arada cpu kullanımı da %70-75...
  2. T

H-Shifter Asetto Corsa'da nasıl ayarlanır

İkinci el g29 seti aldım fakat el freni ve vites 3d yazıcıdan yapılma oss-h. İkisi birbirine bağlı ve tek usb girişiyle kasaya bağlanıyor. Düzgün çalışıyor test ettim bilgisayarda. Fakat asetto corsa tuş atamalarında bir türlü iki cihazı da görmedi. Ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz
  3. T

2000 TL'ye kadar bluetooth kulaklık önerisi

Spor yaparken kulaktan asla düşmeyen, bas ve tizi sağlam olan bir kulaklık önerebilir misiniz? Mikrofon da karşımdaki kişinin beni net anlayabileceği kadar iyi olsun yeter. Aklımda Jabra Elite 4 modeli var siz de tavsiye verebilir misiniz, iphone 11 ile kullanacağım
  4. T

3060tidan 3070ti sisteme geçilir mi?

bence değmez sistemin zaten güzel birkaç sene kullanıp yetersiz gelmeye başladıktan sonra ddr5 e geçersin
  5. T

Razer Viper Mini Satıcı Güvenilirliği

merhaba claw tipi kullandığımdan razer viper mini almak istiyorum hepsiburada yurdışı olarak çok uyguna buldum fakat normalde en ucuzu 1900-2000 civarı bu mouse için. Daha önce hepsiburada yurtdışından mouse siparişi veren arkadaş varsa yardımcı olabilir mi acaba güvenilirliği hakkında? Bir de...
  6. T

Yardım 40k bütçe laptop önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-cyborg-15-12-nesil-core-i7-12650h-rtx4060-8gb-16gb-1tb-ssd-15-6inc-freedos-139954.html
  7. T

Ethernet kablosu saklama

evet yerden geçecek, ama ezilme gibi durumlar olmaması için yerdeki duvara sabitlemek istiyorum. attığınız ürün de işime yarayabilir teşekkür ederim
  8. T

Ethernet kablosu saklama

arkadaşlar merhaba kasadan modeme yassı ethernet kablosu çekmek istiyorum fakat görüntü kirliliği yapmasın diye duvara sabitlemem lazım. mobilya kenar bantları kullanmayı düşünüyorum şu anlık da başka bir önerisi olan var mı daha sağlıklı olması açısından? yaklaşık 10-11 metre çekeceğim kabloyu...
  9. T

Yeni PSU aldım H.O mu G.O mu?

çok kaliteli psu, h.o başlığı görünce frisby aldın sandım :D
  10. T

Yardım Razer deathear v2 pro usb aygıtı görmüyor ve bluethootu

15 günü geçtiği için iade olmuyor maalesef fakat garantiye yollarsan çözerler problemini
  11. T

Monster Tulpar t7 20.6 aldım

hocam laptopu aldığımda ve yorumları gördüğümde benim de sizin gibi hevesim kursağımda kalmıştı, ama sonradan bazı kullanıcıların "keşke zamanında iade etseydim" yorumlarını görünce zamanı geçmeden iade etme kararı aldım, iyi ki de almışım diyorum çünkü çevremde de çeşitli kronik sıkıntılar...
  12. T

Monitör önerisi olan var mı?

https://www.n11.com/urun/cbox-23hb165g-238-1-ms-165-hz-dphdmiusb-frameless-full-hd-led-monitor-29813783?magaza=bilisimstore 200 liralık kuponla kullanıp nays ile ödersen 2900 civarına geliyor, 2700 bütçe için ikinci el bakmanızı tavsiye ederim hem ölü piksel gibi bir sürprizle de...
  13. T

Monster Tulpar t7 20.6 aldım

Hocam büyük ekran takıntım var diyorsunuz da 16 ve 17.3 arasında devasa bi fark olduğunu düşünmüyorum ben :D 3.5 bin civarına f/p bir 24 inç monitör alırsınız onunla kullanırsınız daha sağlıklı olur eğer büyük ekran seviyorsanız. Ben de monster tulpar t7 20.5 alıp iade etmiştim, eğer sizin de...
  14. T

Razer Deathadder V2 X vs Pro

Arkadaşlar merhaba Razer Deathadder V2 X HyperSpeed ve Razer Deathadder V2 Pro arasında kaldım. Pro sensörü ve şarj edilebilir olmasından dolayı daha cazip geldi fakat v2 x modeli acayip bi indirime girmiş kafamı çok karıştırdı. Sizce hangisini tercih etmeliyim 300 ips ve 650 ips sensör çok...
  15. T

700 TL Klavye Önerisi

yok hocam sıfır almak istiyorum teşekkür ederim. teşekkür ederim hocam en çok aklıma yatanlardan biri oydu zaten
  16. T

700 TL Klavye Önerisi

hocam şu iki klavyeyi buldum bilginiz var mı acaba alınabilirlik açısından https://www.incehesap.com/gamepower-calypso-rainbow-optik-mekanik-red-switch-english-q-layout-usb-gaming-klavye-fiyati-59837/?ref=Cimri&utm_source=Cimri&utm_medium=Cimri&utm_campaign=Cimri-fiyat-karsilastirma...
  17. T

700 TL Klavye Önerisi

deepcool da kafama yattı aslında da bilek destekli olan klavyelerden de var mı önerebileceğiniz?
  18. T

700 TL Klavye Önerisi

merhaba arkadaşlar, bütçem max 700-750 red switch mekanik klavye önerisi yapabilir misiniz? bir de hp pavilion 800 klavyeyi herkes çok önermiş fakat bazı sitelerde mekanik değil membran olduğu yazıyor. onun hakkında da bilgisi olan arkadaş var mı acaba
  19. T

Çözüldü✓ 2K Gaming monitör Tavsiye

https://www.amazon.com.tr/dp/B08DLC9HBG/ref=asc_df_B08DLC9HBG1678429800000/?creative=380333&creativeASIN=B08DLC9HBG&linkCode=asn&tag=cimri-sponsorlu-21&th=1 piyasadaki en uygun 2k monitör bu hocam ama satıcısı amazon değil
  20. T

Çözüldü✓ Hayatimda ilk defa bilgisayar alacagim yardimci olur musunuz ?

https://www.gamegaraj.com/urun/hero-5t12-13/ işlemciyi i5 12400f, ekran kartını da inno3d 3060 ti yap. 16865 TL'ye geliyor.
Top Bottom