Arama sonuçları: *

1. E

Hangisi Daha İyi ???

Merhabalar ''Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8” 1ms 165Hz (HDMI+Display) Freesync Full HD IPS LED Monitör'' mü daha iyi yoksa ''MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör'' bumu aşşağıdan linklerini bıraktım incelerseniz çok mutlu olurum iyi akşamlar . MSI...
  2. E

Windowsda yaşadığınız yazılımsal sorunlar (Windows 10 ve 11)

Merhaba , Windows 10 ve 11 işletim sistemlerindeki yazılımsal olarak yaşadığınız sorunları yazabilirmisiniz . Anket gibi .d
  3. E

Argb tarayıcı Çalışmama sorunu

açtım pc yi kasanın rgb lerde çalışmıyor koku var
  4. E

yok yine olmadı off ya o kadar hevesle almıştım 1686081767 abi dediğin şeyi yaptım kontolcü yanmış offf
  5. E

ha abi bide işlemci fanıda argb olması lazim değilmi ya 1686080565 reset sw qw bağladım kontrolcüye yine olmadı
  6. E

yok abi mlsf olmadı
  7. E

Beyler öncelşkle SelamunAleyküm , Anakartımda ARGBsoketi olmadığından ve işlemci fanımın ARGB özelliğini çalıştırmak istediğim için aşağıdaki görselde gördüğünüz gibi bir ARGB kontolcü aldım ancak fanı taktım sata gücünüde taktım ancak fanlarımın rengi gelmedi satıcısına sordum dediki anakarta...
  8. E

windows u github dan etkinleştirme

windwos 11 imi githupdan etkinleştirmede bir sakınca varmıdır güvenlimidir
  9. E

windows 11 cmd den etkinleştireyimmi

evvet beyler ülkemizin şuanda bulunduğu ekonomi içinde windows 11 imi CMD den kurmam gerekiyor sizce CMD den etkinleştirmek zararlımı veya başka nereden etkinleştirebilirim İyi günler dileram
  10. E

Glorius model o GOM aklıma takılan konu

Sinerjiden glorius model o değiştirdim ürün glorius model o GOM gönderdiğim model o 67 gramdı şimdiki gelen model o GOM 57 gram sizce çakmamı birde mousenin içşinden lehim pastası kokusu geliyor ama sıfır iyi akşamlar
  11. E

❌İndirim Bitti! EA RACING MEGA COLLECTION 200TL KOSUN!!!

onu alacak bile param yok hocam daha önemli şeyler var neyse birkaç yıl sonra tekrar gelir ya
  12. E

Öneri veya Yardım hocam

ya arkadaş ortamı flan yok aileyle anlaşamıyom açık söylemek gerekirse he hedeflerde malum ne hedefi koyayımki kendime her şey hergeeçn gün pahalanıyor hocam
  13. E

Öneri veya Yardım hocam

Hocam öncelikle SA ben artık herşeyden çok sıkılmış bir vaziyetteyim gerekse siyaset dolayı ile gerekse hayat vb geçim sıkıntılarıyla kendimi çok yoruyorum.bilgisayar da sıktı artık k günde 12 saat bilgisayar oynuyorum dün seçim vesairesiyle 15 saat oldu :D bana nacizane bi öneriniz varmı Saoul...
  14. E

bota eğik çizgi (/) komutu nasıl eklerim

discord botuma eğik çizgi (/) komutu eklemek istiyorum o olmadan aktif geliştirici gelmiyor nasıl eklerim yapabilirim acil 1683745110 bunu nasıl revize edebilirim b
  15. E

Bot 2. oto cevap verme cümlesi

teşekkür ederim oldu eywallah
  16. E

Bot 2. oto cevap verme cümlesi

Sa beyler botumu yazdım deneme olarakda ben şimdi tek sa yazınca as yazıyor mesela ben merhaba yazınca merhaba yazması için 2. cümleyi nası yazarım
  17. E

Format attım epicdeki Fortnite gözükmüyor

arkadaşlar sa öncelikle format atım pc me f diskine atmıştım fortniteyi sonra tekrar geri oynamak istedim indir tuşuna basıp durdurdum sonra f deki dosyayı d ye attım normalde olması lazımdı ama olmadı doğrula deyince direkt 32gb indirmeye başlıyor ama kaldır diyincede böyle bir şey çıkıyo ama...
  18. E

Simerji yeni ürün göndermiyor

Sinerjiye bozulan ürünümüz gönderdim (glorius model o ) yapamadılar para iadesi dediler mouseyi 260 tl ye aldım bana 260 tl veriyor 260 tl ye mouse yok ne yapabilirim acil
  19. E

argb controller çalışmaması

kasa t25 mi ne ama ayrıetten sata rgb contoller aldım asus tuf marka550 w thermlakte de psum var
  20. E

argb controller çalışmaması

ama kontolcünün üstünde tuşlar var zaten
Geri