Öneri veya Yardım hocam

ebubekirr

80+
Reaksiyon skoru
2
Hocam öncelikle SA ben artık herşeyden çok sıkılmış bir vaziyetteyim gerekse siyaset dolayı ile gerekse hayat vb geçim sıkıntılarıyla kendimi çok yoruyorum.bilgisayar da sıktı artık k günde 12 saat bilgisayar oynuyorum dün seçim vesairesiyle 15 saat oldu :D bana nacizane bi öneriniz varmı Saoul çok teşekkür edeirm Hayırlı akşamlar iyi geceler herkese

hepimiz böyleyiz.. toparlanmamız zaten uzun sürecekti şıp diye düzelecek işler değil yılların birikmişliği var bu süre başlamadan bir daha uzadı. Herkes kendinden sorumlu yarışmacı arkadaşlara başarılar. Allah yardımcımız olsun

Hocam öncelikle SA ben artık herşeyden çok sıkılmış bir vaziyetteyim gerekse siyaset dolayı ile gerekse hayat vb geçim sıkıntılarıyla kendimi çok yoruyorum.bilgisayar da sıktı artık k günde 12 saat bilgisayar oynuyorum dün seçim vesairesiyle 15 saat oldu :D bana nacizane bi öneriniz varmı Saoul çok teşekkür edeirm Hayırlı akşamlar iyi geceler herkese
spor,arkadaş ortamı,aile,akademik hayat,hedefler olmazsa hayat geçmez
bunların hepsini bende yapmıyorum ama ne demişler imamın dediğin yap yaptığını yapma bide emin olun herkes böyledir acil bir toparlanmaya ihtiyacımız var

ya arkadaş ortamı flan yok aileyle anlaşamıyom açık söylemek gerekirse he hedeflerde malum ne hedefi koyayımki kendime her şey hergeeçn gün pahalanıyor hocam

Geri