Hacılar neslyenglish i̇le benzer zamanlarda ünlü olmuş bir eleman vardı. Ingilizce absürt küfürler öğretiyordu, hafif dağınık ve uzun sacliydi, cok iyi betimleyemedim ama aklimda kalanlar bunlar
Hacilar yakin zamanda legion h500 pro aldim ve bu kulaklikta uzamsal ses acamiyorum, daha once kullandigim 4 farkli kulaklikta sorunsuz acmistim, neden acamiyor olabilirim? Nasil cozebilirim?
Haci biraz gec oldu onun icin :D. westte zaten 730 level hesabim var ama trde de guzel bir hesap alm almak istiyorum
1736961702
Hocam biraz arastiricam, bulamazsam sana donus yapabilirim
Hacilar icinde hemen hemen her karaktere skin olan ve her karakterin acik oldugu bir hesap satin almak istiyorum, 2500 civari bir butcem var, nereden alabilirim ya da satmaya istekli var mi?
bu paketi aldigin zaman online de bazi arabalar ve dukkanlar ucretsiz oluyor diye biliyorum, en basidinden legendary motorsports sitesinde elegy vardi gtr cakmasi, ucretsizze sikintisiz calisiyor demektir
Hacilar ciddi nasil bulacagimi bilemedim o yuzden buraya yaziyorum, bana terletmeyecek simsiyah nevresim takimi lazim tek kisilik, biliyorsaniz link atabilir misiniz?