Elden Ring >>>>>> Hogwarts legacy normal şartlarda. Kıyaslanabilecek oyunlar değil. Ama sen eğer ki diyorsan zor oyunlara gelemem, yapmam gerekenleri oyun bana söylesin, yalandan olsada bir hikaye anlatsın Hogwarts legacy al, ama eğer ki elden ring'e alışırsan ki istersen rehberlere de bakabilirsin keyfi bambaşka.merhaba ikisini de oynamadım hangisini almalıyım
Kesinlikle katılıyorum, Elden Ring en keyif aldığım oyunlardan birisidir, büyüleyici devasa dünyası, atmosferi, zaten oyunun senaryosunu G.R.R Martin yazdı, game of thrones yazarı. Ama çok farklı tarz bir oyun, soulslike oyunlar herkese hitap etmez. Bi kaç oynanış videosunu izlemeni tavsiye ederim almadan önce.Elden Ring >>>>>> Hogwarts legacy normal şartlarda. Kıyaslanabilecek oyunlar değil. Ama sen eğer ki diyorsan zor oyunlara gelemem, yapmam gerekenleri oyun bana söylesin, yalandan olsada bir hikaye anlatsın Hogwarts legacy al, ama eğer ki elden ring'e alışırsan ki istersen rehberlere de bakabilirsin keyfi bambaşka.
Yani
Elden Ring = alışması, oynaması, bossları zor ama mükemmel, tatminkâr (çok kere oynanabilir farklı buildler ile)
Hogwarts Legacy = çok daha ortalama, basit, ama yine de güzel bir oyun.
Yani bence elden ring.