Arama sonuçları: *

1. ofarukgk

Çözüldü✓ Windows 11 güncelleme sonrası hata

Arkadaşlar iyi forumlar herkese, 01.02.2025 tarihinde bilgisayarıma düşen ''Windows 11 Insider Preview 10.0.26120.3073 (ge_release_upr)'' güncellemesi sonrasında bilgisayarımda bazı oyunlar açılmamaya başladı ve ses tamamen gitti. Tüm driverları kontrol ettim hepsini güncelleştirdim ama nafile...
  2. ofarukgk

Steam hesabım ne kadar eder ?

Aga inceledim hesabını envanterde hiçbirşey yok ama oyunlar çok dolu dolgun. Güzel oyunların var çoğunu oynadığım için güzel diyebilirim. Allah sahibine bağışlasın.
  3. ofarukgk

Bilgisayarım cyberpunk 2077 de kaç fps verir ?

Aga şakasına dedim zaten 30 dan fazla alacağım aşikar da 60 aşşağısı beni rahatsız ediyor.
  4. ofarukgk

Almıyom o zaman :D 1678894441 rdr2 de şuan 60-70 arası veriyor aynı segment değil mi oyunlar hemen hemen mediumd alıyorum hatta
  5. ofarukgk

Steam hesabım ne kadar eder ?

50 liraya ver bana
  6. ofarukgk

Arkadaşlar iyi günler, Benim sistemim cyberpunk2077 de kaç fps verir yardımcı olabilirseniz sevinirim almayı düşünüyorum. İntel i5-10200H 2.4 ghz 4.1 ghz kadar turboboost 2x8 16 GB 2933 Mhz ddr4 ram Geforce GTX 1650Tİ 4 GB ddr6 256GB SSD 2000 okuma 1400 yazma
  7. ofarukgk

Sistemimde Red Dead Redemption 2 Oynanır mı?

Cyberpunk da almayı düşünüyorum ne diyosun ?? Biraz detay versene benim pc kaç fps verir tahmini bir de hikayesi falan nasıl ?
  8. ofarukgk

60-70 arasi aliyorum tesekkurler
  9. ofarukgk

Bir yolunu buldum sanırım. Önce mobil ile girip oyun açıldıktan sonra ev internetine geçiş yapıyorum ve sıkıntı olmuyor. 1678817294 Aslında çok rahat bir şekilde oynamanız lazım ram 8 gb mı ?
  10. ofarukgk

Bu videodaki ayarları uyguladım lazım olan için bırakayım buraya. 1678812597 11 mbps :) mobilde ortalama 30 falan veriyor.
  11. ofarukgk

Zevk alarak oynuyorum chapter 2 ye geldim şuan ama bir sıkıntım var sadece ev internti ile rockstar açılmıyor sadece mobille bağlandığımda rockstar launcher başlıyor neden bilmiyorum. :( Mobil biterse kaldık ortada :D
  12. ofarukgk

Arkadaşlar yaklaşık 3 saat oynadım oyunu, bazı ayarlamalar yaparak biraz ilerledim oyunda. Şöyle söyleyeyim en düşük gördüğüm fps değeri 50 idi ve genel olarak 55-70 arasında giden fps değeri vardı çoğunlukla 60-65 arası fps aldığımı söyleyebilirim, gayet akıcı şekilde oynayabiliyorum. Grafik...
  13. ofarukgk

TOGG FİYAT BELLİ OLDU !

Piyasaya göre ideal olduğunu düşünüyorum yine pahalı ama türkiye burası bu arada 2. el piyasası bununla birlikte düşer inşallah
  14. ofarukgk

İndirdim
  15. ofarukgk

benim işlemcim bi tık daha performanslı bu yüzden bende sıkıntısız oynayacağımı düşünüyorum. 1678737841 Maalesef :( 2 gün evde internet yoktu. Bugün sabah geldi, anca fırsat oldu şuan iniyor yarın detay paylaşacağım.
  16. ofarukgk

inşallah hocam 1678737502 2 gün evde internet sıkıntısı vardı yeni çözüldü indirme devam ediyor yarın yazacağım.
  17. ofarukgk

Bi oyunun bu kadar övgü alması beni daha da heyecanlandırıyor :)
  18. ofarukgk

Sonuçları paylaşacağım. 1678550615 hahahahaah bakalım bu kadar övgüyü cidden hakediyor mu göreceğiz :D
  19. ofarukgk

Teşekkür ederim gerekli ayarlamalarla 60 fps yakalarım inşallah. 1678550485 Belki siz haklısınız kusuruma bakmayın ama single dual olayı bence fark yaratan bir olay. Ram almadan önce üzerine baya araştırma yaptığım bir konu kendisi ve farkın kayda değer olduğundan bahsediliyordu. Tabi minimum...
  20. ofarukgk

Ayarlama kısmında buna bakacağım teşekkür ediyorum.
Geri