Furmark testi aşağıda hocam. R23 ise single 1776 multi core ise 16802. Bu arada rdr2 testini de koydum hersey ultrada olabilecek en yüksek ayarlarda. Dlss...
Bunun indirim konusunu açtıktan sonra bu konuya denk geldim. Bende de tuf a15 4060 laptop var bana kalırsa her şey özellikleri değil kasa da çok önemli...
Şöyle bir sorun var hocam pc geldi kurdum win 11 pro tum bios dahil updatelerinj yaptim pubg en yuksek ayarlarda 100 fps falan veriyor ya cok dusuk geldi...
Hocam çok güzel bir indirim yakaladım ve https://amzn.eu/d/07S7Adue bunu 49.999 tl ye aldim. Yorumlariniz cok degerli benim için? 115w ekran karti bu arada...
Ps önermenden laptoplardan anlamadığın zaten belliydi üstüne bu 20 fps muhabbeti de tam oldu gerçekten konuyla uzaktan yakından alakanız yokmuş. O gta 6...
Monster faniyim ama burada direkt ele reis. 5050 ekran kartina 56 bin yazmislar hangi akla hizmetse. Gigabyte erazer arasindan ben gigabyte tercih ederdim...
Ustam 4 sene çok rahat goturur gta 6 da oynarsin. Emin ol. Sana bu tavsiyeyi veriyorum onumuzdeki ay basi bende 5060 laptop alicam ondan. Kuru safsata degil
Yav adam laptop soruyor bizim zeki insanimiz yok ps5 al yok kasa al ya bi salin abi milleti adam laptop almaya karar vermis iste alla allah. Bi akilli sizsiniz.