ofarukgk isimli üyenin son içerikleri

1. ofarukgk

Max 50.000 TL Laptop Önerisi!

Ekran fotosu attim.
  2. ofarukgk

Furmark testi aşağıda hocam. R23 ise single 1776 multi core ise 16802. Bu arada rdr2 testini de koydum hersey ultrada olabilecek en yüksek ayarlarda. Dlss vs kapali.
  3. ofarukgk

Şöyle bir sorun var hocam pc geldi kurdum win 11 pro tum bios dahil updatelerinj yaptim pubg en yuksek ayarlarda 100 fps falan veriyor ya cok dusuk geldi bana nedense turbo modda en iyi performans acik guc ayarlarindan da testlerde falan 180 200 gosteriyordu almadan once bilmediğim birsey mi var
  4. ofarukgk

Hocam çok güzel bir indirim yakaladım ve https://amzn.eu/d/07S7Adue bunu 49.999 tl ye aldim. Yorumlariniz cok degerli benim için? 115w ekran karti bu arada. 16 inc ve %100 sRGB 165hz
  5. ofarukgk

Hocam pil onemli degil sarjda kullanirim. Srgb orani dusuk ama sizce cok mu kotudur ? Oyun oynamak icin uzer mi yani.
  6. ofarukgk

https://ty.gl/wst2w0obap9om bunu yeni gördüm arkadaşlar ne diyosunuz ? Omen serisi nasildir ?
  7. ofarukgk

50 Bin TL Laptop Tavsiyesi

Ps önermenden laptoplardan anlamadığın zaten belliydi üstüne bu 20 fps muhabbeti de tam oldu gerçekten konuyla uzaktan yakından alakanız yokmuş. O gta 6 çıktığında bendeki 5060 laptop kaç fps alıyormuş görüşelim 2028 de tekrar bul beni.
  8. ofarukgk

Gigabyte mı Erazer mi Moster mi

Monster faniyim ama burada direkt ele reis. 5050 ekran kartina 56 bin yazmislar hangi akla hizmetse. Gigabyte erazer arasindan ben gigabyte tercih ederdim erazer tr ye daha cok yeni.
  9. ofarukgk

RTX 5060'lı Laptoplar 4 Sene Götürür Mü?

Ustam 4 sene çok rahat goturur gta 6 da oynarsin. Emin ol. Sana bu tavsiyeyi veriyorum onumuzdeki ay basi bende 5060 laptop alicam ondan. Kuru safsata degil
  10. ofarukgk

50 Bin TL Laptop Tavsiyesi

Yav adam laptop soruyor bizim zeki insanimiz yok ps5 al yok kasa al ya bi salin abi milleti adam laptop almaya karar vermis iste alla allah. Bi akilli sizsiniz.
  11. ofarukgk

Sanirim oyle yapicam temmuzun 5 ini bekliyorum. Maas yattigi gibi alirim.
  12. ofarukgk

Yani siz Asus tuf A ve F serileri iyi değil mi diyosunuz ? Hocam ben de bunlardan birini almayı düşünüyordum hatta lenovo loq lardan 5 10 bin daha pahali iyidir vs diye
  13. ofarukgk

Hocam tuf serisinde a ve f farki nedir ? Kasa kalitesi ile mi alakali ve hangisi daha premium oluyor ?
  14. ofarukgk

Hobbala harbi iyiymis ama şefim 2. El kullanicisina bagli alinir ya bazilari gercekten cok bakimsiz pis kullaniyor. 1781639453 Ilk link mantikli lenovo olan ama digeri pahali o fiyata sifir 5060 alinir zaten
  15. ofarukgk

Bende öyle dusunuyorum. Çoğu AAA oyunlar disinda genelde 12-14 gb arasi max ram kullaniyor aslinda 16 gb benim gibi pubg falan oyqnayacak kisiler icin yeterli belki gta 6 icin yukseltirim 2028 de 😁 1781633440 Ankara messi hocam sehir
Geri