Arkadaşlar iyi forumlar herkese,
01.02.2025 tarihinde bilgisayarıma düşen ''Windows 11 Insider Preview 10.0.26120.3073 (ge_release_upr)'' güncellemesi sonrasında bilgisayarımda bazı oyunlar açılmamaya başladı ve ses tamamen gitti. Tüm driverları kontrol ettim hepsini güncelleştirdim ama nafile...
Aga inceledim hesabını envanterde hiçbirşey yok ama oyunlar çok dolu dolgun. Güzel oyunların var çoğunu oynadığım için güzel diyebilirim. Allah sahibine bağışlasın.
Bir yolunu buldum sanırım. Önce mobil ile girip oyun açıldıktan sonra ev internetine geçiş yapıyorum ve sıkıntı olmuyor.
1678817294
Aslında çok rahat bir şekilde oynamanız lazım ram 8 gb mı ?
Zevk alarak oynuyorum chapter 2 ye geldim şuan ama bir sıkıntım var sadece ev internti ile rockstar açılmıyor sadece mobille bağlandığımda rockstar launcher başlıyor neden bilmiyorum. :( Mobil biterse kaldık ortada :D
Arkadaşlar yaklaşık 3 saat oynadım oyunu, bazı ayarlamalar yaparak biraz ilerledim oyunda. Şöyle söyleyeyim en düşük gördüğüm fps değeri 50 idi ve genel olarak 55-70 arasında giden fps değeri vardı çoğunlukla 60-65 arası fps aldığımı söyleyebilirim, gayet akıcı şekilde oynayabiliyorum. Grafik...
benim işlemcim bi tık daha performanslı bu yüzden bende sıkıntısız oynayacağımı düşünüyorum.
1678737841
Maalesef :( 2 gün evde internet yoktu. Bugün sabah geldi, anca fırsat oldu şuan iniyor yarın detay paylaşacağım.