Arama sonuçları: *

1. O

🔥İndirim Aoc 420hz 12.999₺ fast ıps

cidden iyi lan. bu fiyata 2. el 360hz alirsiniz
  2. O

Yeni aldigimiz pc guc gelmiyo

knka o dedigini de yaptik olmadi pcciden sata ssd aldi arkadas oyle oldu
  3. O

Çözüldü✓ 9800x3d yüksek sıcaklık sorunu

knka ya fan bozuk ya sen yanlis taktin
  4. O

Gorunuse gore bir yukseltme baslattiniz hatasi.

bilgisayarciya goturdu arkds sata ssd takinca acildi. bilgisayarci m2 ssd uefi yemiyor olabilir demis nasi duzeltiriz bunu
  5. O

hocam pcciye gittik o da cozemiyo bak fotolari attim o hatayi veriyo surekli 1765359723 1765359752 hayira basarsam tekrar kurmaya basliyo evete basarsam biosa atiyo 1765359767 pcci ssd uefi yemiyo olabilir diyo
  6. O

denedim olmuyo
  7. O

her seyi denedim kurulum oluyo ama ya kurulum ekranina geri donuyo ya biosa atiyo
  8. O

nasi yani? biz masasatune ilk kez kurmaya calisiyoruz
  9. O

dedigin seyi yapiyorum zaten flasha iso dosyasi rufus ile yaptim taktim biostan boot sectim flashi actim win11 kuruyorum diskleri siliyorum flashla beraber 2 disk gozukuyo onlari silemiyorum sonra ilerliyorum win kurulurken ilk attigim fotodaki gibi oluyo %100 olunca bu hatayi veriyo. hayira...
  10. O

cozumu bilen yok mu ya 1765296136 la yardim edin
  11. O

hocam saol da simdi de win kurulmuyo
  12. O

sistemi yeni aldik m2 ssd 2. el ama bicimlendirilip aldik. win11 isosu kuruyoruz win11 hazirlaniyor kismi 100 olduktan sonra bu hatayi veriyor
  13. O

hocam bilgisayarciya goturduk 300 TL'ye tekrar takti calisti valla
  14. O

evet 2 pinli ama tam olarak sag altta hangisine takilacak onu anlayamadim ve power tusu arkadaki devreye takili olarak geldi kasada 1765231005 valla mi? 1765231047 su an bi tik gec oldu da yarin atsam uygun mu ? cok buyuk sevap islersin
  15. O

bilen yok mu lutfen
  16. O

anakart kasa psu islemci sifir. ram m2 ekran karti 2el ama hepsini test edip aldik fiziki. bu power tusunu tam olarak nereye baglayacagim bilmiyorum. power kablosu bu kasaya ozel arkada bi mekanizmaya bagli o mekanizmada 6 tane fan + on panelin guc tusunun kablosu takili
  17. O

I gosteriyor. bazen bazi fanlar cok az donuyor sonra yine normal
  18. O

kasa msi mag forge 120a b65 anakart b650mr tum kablolari dogru yere taktigimizi dusunuyoruz ama bu kasanin arkasinda coklayici var 6 fan + 1 power sw kablosu var onun sata girisini coklayiciya taktik yine de calismiyo kafati yicem bilen biri varsa goruntulu arayavilirim yardim edin lutfen
Geri