Arama sonuçları: *

• Users: squbi
  • Order by date
  1. S

A1 Ehliyet (16 Yaş) Motor Önerisi

hayır qj srk125r'dan bahsediyor racing olan ama artık qj tarafından üretilmiyor rksye verildi üretimi
  2. S

evet
  3. S

bana kalsa racing alma ama illa racing istiyorsan japon şart ilk motor için.
  4. S

motorda önerilen bakım aralığı 1000km 2000km arası motordan motora az bir fark ile değişir
  5. S

Kelle blok atılmamış hocam sıfır motor yapılmış honda bayisi konsuk kendini kanıtlamış bir bayi zaten sıfır motordan önce 40k kmymiş kayıtlardan bakılır kontrol edilir. ekspertize'de goturduk mu tamamdır ayrıyetten alt mesnet ust mesnet zincir debriyaj vites gidon sol levye vs. değişmiş...
  6. S

güzel gozukuyor fakat sağ sol kucuk grenajlar yeni boyanmış yada değişen depo rengi ile uymuyor 1751758788 boya veya parçalarda değişen takıntın yoksa alınabilir pazarlıkta yapıyormus. ekspertize'de sokabilirsin.
  7. S

eski ama parçası pazarda bile vardır parça sıkıntısı yaşamaz hocam bu modelde. he tabi orjinal parça istiyorsa o ayrı. her marka modelde parca sorunu mevcut bu donemler
  8. S

atılabiliyor
  9. S

Alacağın markaya motora binicisine satıcısına göre değişir. cbr125r için 50k yukarısında tercih etmemek lazım ama motor yapıldıysa o ayrı o zaman kmnin pek onemi kalmaz
  10. S

dogru bunu göz önünde bulundurmak lazım düşüp kalkacaksın italyan yedek parcası fiyatı uzer 1751757532 hocam 0 sevdasından vazgecip cbr 125r alın 2.el uzulmezsiniz gercek anlamda soyluyorum. son kasa dusuk km alırsınız sıkıntı yaratmaz
  11. S

Yardım Psu testi değerleri nasıl?

0 almak ucuz ise her zaman mantıklı. ama ornek verelim 1600tl para var 0 psu mu 2.el psu + ram mi deseler 2.el psu +rami tercih ederim ben 1751756027 Yani parası az ise zaten 2.el almaya mecbur parası varsa bile bence 2.el tercih edilebilir alınacak üründe sorun yoksa
  12. S

220k 24 modelleri noter islemleri falan cart curt toplam 230a gelse kalan 10kya da kask alsan tamam 1751755379
  13. S

aprilla rs125 bakabilirsin güzel motor. abs'de var fabrika cıkıslı michelin lastikle geliyor. cok cok acemi bile olsan düşmezsin frenleme esnasında.
  14. S

çan çin çon motorlara sıfır fiyatına cok iyi taksitli vade yapıyorlar sirf daha cok alsınlar diye alınacak motorlar değil. birde çinlilerin en berbat markalarına bakıyorsun falcon rks yuki cok kotu kalite standartları var.
  15. S

Yardım Psu testi değerleri nasıl?

değerler iyi gözüküyor. 2.el psu şans işi benim şuanki hali hazırda kullandığım psu 650wattlik rampagein psusu 2.el almıştım ilk sahibi 2 seneye yakın kullandığını söylüyordu 1.5 seneye yakindir da ben kullanıyorum problem cıkarmadı gts 1660 ryzen 5 3600 ile.
  16. S

racing şart ise ikinci el güzelinden japon son kasa cbr125 çek altına pişman olmazsin. çin motoru şans işi tamircilerle dost olmana gerek yok.
  17. S

PC Sürekli Kendi Kendini Yeniden Başlatıyor

soğutucu al çözülür
  18. S

Öneri Ekran kartı önerisi

bütce max 2.5k 2.el olursa daha iyi olur. aklımda rx 580 var
  19. S

A320M PRO-VH - MSI Anakart'a Overclock yapılabilir mi?

Hocam Youtube üzerinden baktığımda yabancı kanallardan bir kaçı a320m anakarta overclock yapmayı başarmış.
  20. S

Geri