A1 Ehliyet (16 Yaş) Motor Önerisi

amaç hava atmak değilde birşeyleri başardığımı gösterebilmek. lütfen yanlış anlaşılmasın motoru, tüm ekipmanları kendi kazandığım parayla alacağım inşAllah. bu motoru almak için benim için başarımın simgesi olacak
tamamda kötü motor alarak belli etcen sonra elinde kalcak motor satamican kullansan sorun çıkarcak naked motorlar kötü durmuyor bi iki ucuz modifiye ile çok güzel duruyor ns125e bir bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Japon olsa anlarim da cin fln daha da kotu hava kotuyken bi gaza gelip kaysa ne olur tahmin etmek istemiyor insan, bizim ulkede aynasina bakmayan, frenle gazi karistiran tonla insan var. Biraz yol tecrubesi olan kisi motorda zorlanmaz ki benim dayim motor kullaniyor 6 yildir ayni seyleri diyor. Guvenli bir arac degil, cevre bilgin iyi olmali.
yav hocam önermiyoz ztn bi sakin

amaç hava atmak değilde birşeyleri başardığımı gösterebilmek. lütfen yanlış anlaşılmasın motoru, tüm ekipmanları kendi kazandığım parayla alacağım inşAllah. bu motoru almak için benim için başarımın simgesi olacak
Hocam racing almandan dolayi demis insanlar, racing alman mantikli degil. Oncelikle naked motor almak daha mantikli olacaktir, ilerde A2 ehliyetle fln R6 fln alinabilir.

Hocam racing almandan dolayi demis insanlar, racing alman mantikli degil. Oncelikle naked motor almak daha mantikli olacaktir, ilerde A2 ehliyetle fln R6 fln alinabilir.
r6 a2 için uyumlu değil cezaya gelirsek polise bağlı bazıları yazmıyor

çan çin çon motorlara sıfır fiyatına cok iyi taksitli vade yapıyorlar sirf daha cok alsınlar diye alınacak motorlar değil. birde çinlilerin en berbat markalarına bakıyorsun falcon rks yuki cok kotu kalite standartları var.
yamaha ve suzukilerin ikinci elleri almak geldi aklıma ama ilk motorum olacağı için değmez diye düşündüm o yüzden daha ucuz markalara yöneldim

tamamda kötü motor alarak belli etcen sonra elinde kalcak motor satamican kullansan sorun çıkarcak naked motorlar kötü durmuyor bi iki ucuz modifiye ile çok güzel duruyor ns125e bir bak

yav hocam önermiyoz ztn bi sakin
tamamen kendi fikrimi belirtecem, tabikide yanlış düşünüyor olabilirim. acemiliğe verin. okulumda motor süreni geçtim motordan anlayan bi elin parmağını imkanı yok geçmez. onlar bu markanın kötü olduğunu bilse ne olur bilmese ne olur

aprilla rs125 bakabilirsin güzel motor. abs'de var fabrika cıkıslı michelin lastikle geliyor. cok cok acemi bile olsan düşmezsin frenleme esnasında.
bütçeyi biraz fazla zorladığı için listemden çıkarmıştım. incelemelerini izlemiştim genel olarak övülen italyan markaydı sanırım

tamamen kendi fikrimi belirtecem, tabikide yanlış düşünüyor olabilirim. acemiliğe verin. okulumda motor süreni geçtim motordan anlayan bi elin parmağını imkanı yok geçmez. onlar bu markanın kötü olduğunu bilse ne olur bilmese ne olur
ya boşver milleti kendine bak bile isteye niye kötü motor alıyon

bütçeyi biraz fazla zorladığı için listemden çıkarmıştım. incelemelerini izlemiştim genel olarak övülen italyan markaydı sanırım
220k 24 modelleri noter islemleri falan cart curt toplam 230a gelse kalan 10kya da kask alsan tamam

Bu bütçede ns yada sym nhx 125 bak diğerleri faso fiso üzer seni

Geri